LONews / Comunicate

Promovare si anunturi pe o platforma de stiri, cu sute de mii de accesari pe zi: MarketPlace LONews

18-03-2013 06:01:06
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Promovati-va firma, produsele sau serviciile (chiar si simple anunturi) in cadrul noului program Market Place LONews, destinat afacerilor!

   In al 6-lea an de activitate, Servicul specializat de presa LONews, al Agentiei noastre de Stiri, lanseaza programul Market Place LONews destinat afacerilor. De acum, poti avea reclama sau anunturi pe site-ul unei agentii de stiri,  si nu doar pe site-uri si liste cu milioane de anunturi, nevizitate. Postarea unei reclame pe site-ul unei agentii de stiri cu zeci de articole zilnic si sute de mii de accesari pe zi, in domenii unice, special organizate (click aici, pentru a le vedea), pentru ca viitorii tai clienti sa te identifice exact, este de acum posibila la un pret promotional:

doar 10 RON/luna, pentru cei ce se inscriu pana la 5 aprilie 2013!
Completeaza formularul, dand click AICI.

   Folosind datele dvs trimise prin formularul de inscriere, operatorii nostri vor crea o pagina de prezentare a firmei dvs, dupa ACEST MODEL (click AICI)

   Operatorii nostri vor introduce textul trimis de dumneavoastra, pentru prezentarea firmei si/sau produselor si serviciilor oferite de firma dumneavoastra. De asemenea, operatorii nostri vor mentine si vor verifica permanent pagina firmei dumneavoastra, pe toata perioada pe care ati ales-o pentru promovare. Nu veti fi nevoit sa recurgeti la manevre de asezare in pagina sau la alte proceduri tehnice, toate aceste griji revenindu-ne noua.

   Vom cataloga anuntul dumneavostra in categoria pe care o indicati in formularul de inscriere, si tot noi vom aranja pentru dumneavoastra fotografiile trimise, sub forma unui slide de prezentare, in topul articolului, dupa ACEST MODEL (click AICI)

   Memoriile de stocare si operatiunile tehnice sunt sustinute, de asemenea, de catre Serviciul LO News.
   De asemenea, veti beneficia automat, in acelasi pret, si de:

  • operatiuni de corectura gramaticala si literara,
  • va vom genera pozitia pe harta,
  • un formular vCard pentru recomandare generala,
  • un formular de contact directionat catre casuta dumneavoastra de e-mail, pentru ca reclama sa fie cat mai eficienta, favorizand legatura dintre dumneavoastra si client,
  • un Cod QR, pentru accesare rapida.

   Vizitatorii nostri vor fi condusi din paginile cu stiri ale platformei LO News, din meniuri, din categorii si sectiuni, si cu fiecare ocazie sau articol special, catre paginile publicitare in care firma sau anuntul dumneavoastra se afla, fiind in interesul comun succesul acestei actiuni (click AICI).

Nu trebuie decat sa completati formularul de prezentare, alegand varianta care vi se potriveste.
Completeaza formularul de inscriere, dand click AICI.
Ocupati-va un loc pe o platforma de stiri!

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...