„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Delegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto) - 1 an de cand Mitropolitul de Ruse a devenit membru de onoare Lacasuri OrtodoxeDelegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto) - 1 an de cand Mitropolitul de Ruse a devenit membru de onoare Lacasuri Ortodoxe
STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017
Guvernatorul Magneziei dispune uciderea Episcopului ortodox din zona
ATENTIE la corurile bisericesti si diaconii cu... voce: in loc de slujire, concerte laice si slujbe prelungite artificialATENTIE la corurile bisericesti si diaconii cu... voce: in loc de slujire, concerte laice si slujbe prelungite artificial
De ce NU SE TINE POST in aceasta saptamana?
STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017
Dumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acoloDumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acolo
Biserica Ortodoxa nu ii condamna pe oameni!
Din New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajdDin New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajd
Papa Francisc atacat prin afise lipite in toata Roma
Patriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul NicolaePatriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul Nicolae
COMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizataCOMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizata
mai multe stiri

CONSTERNARE: Patriarhia Ecumenica premiaza un aparator al avorturilor si casatoriei gay


28-10-2016 07:47:31 - Redactia Stiri - Coalitia pentru Familie
(Foto: twitter/dpanagos)
Pe 15 octombrie 2016, Patriarhia Ecumenica, prin Arhiepiscopul Demetrios al Americii, a inmanat, la New York, Ordinul "Drepturile Omului" - Atenagoras, guvernatorului Andrew Cuomo, in incinta New York Hilton.

ULUITOR: Patriarhia Ecumenica premiaza un aparator al avorturilor si casatoriei gay


Inmanarea ordinului ar fi fost un semn de recunoaștere a ajutorului pe care Cuomo l-ar fi acordat grecilor, pentru ca acestia sa depaseasca etapele birocratice pentru reconstruirea Bisericii Sfantul Nicolae distrusa în atacul terorist din 11 septembrie, la Ground Zero (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Arhontii Patriarhiei Ecumenice explică acordarea ordinului, prin faptul că "persoana a avut un rol esențial în procesul de semnare a unui acord cu Autoritatea portuară din New York și New Jersey, în ceea ce privește reconstrucția și învierea Bisericii Grec-Ortodoxe Sfantul Nicolae și a Altarului Național de la World Trade Center".

E ca si cand ai acorda un premiu de maternitate Madonnei


Ordinul, insa, a cauzat reactii grave in interiorul Bisericii Ortodoxe, precum și printre catolici, intrucat guvernatorul Cuomo este un promotor fervent și nestingherit al avortului și casatoriei intre persoane de acelasi sex, două "rele ale zilei", pe care Biserica Ortodoxă nu le poate trece poate în niciun fel cu vederea.

Cuomo, a cărui viață a fost caracterizata stilizat drept o "pofta pentru drepturile la avort", i-a numit pe aparatorii pro-viata și pe cei care cred în căsătoria tradițională, "extremisti", spunând că "nu-si au locul în statul New York". (Stim si noi... Asemanarea este prea izbitoare cu Presedintele Romaniei, Iohannis, si afirmatia sa din ultimele zile! - ar fi bine sa vezi si foto). In statul sau, avorturile sunt permise în orice moment al sarcinii, iar tot el a contribuit la legalizarea "casatoriei" homosexualilor în New York.

In aceasta privinta, Pr Johannes Jacobse, de la Institutul Ortodox American, a declarat: "Acordarea unui premiu în domeniul drepturilor omului, guvernatorului Cuomo, este ca si cand ai acorda un premiu de maternitate Madonnei. Pur și simplu nu merge. Cuomo este unul dintre cei mai agresivi aparatori ai avorturilor in politica de astăzi. Este un aparator neobosit al industriei avortului".


Lui Cuomo, deși oficial ar fi romano-catolic, i s-a interzis chiar să mai primească si Comuniunea (sa se impartaseasca in Biserica Catolica), după cum menționează aparatorii canoanelor, pentru diferitele sale poziții anti-catolice.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN NEW YORK
LOCATIE: NEW YORK, SUA

COALITIA PENTRU FAMILIE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!