De ce REFERENDUM: Pedofilii sunt aici, si isi doresc si ei drepturi egale!

22-01-2016 08:57:00
Deja nu mai este vorba despre toleranta sau de acceptarea unei "minoritati", ci de auto-aparare. Apara-ti copiii, cat inca mai ai dreptul si mai poti face asta!
Va prezentam, in continuare, cateva randuri semnate de Robin Sam, pentru publicatia americana "The Christian Messenger", prin care acesta atrage atentia asupra valului de "schimbari" cu care noile legi adoptate de SUA si de Occident ameninta sa loveasca partea europeana rasariteana, care insista sa ramana fidela valorilor sale sanatoase, morale si crestine ortodoxe.

In articolul publicat in aceste zile, Robin Sam se adreseaza disperat americanilor, avertizand: "Stiti deja, pedofilii din SUA au inceput sa se numeasca pe ei 'oameni atrasi de cei mici'. Remarcati, au inceput sa foloseasca aceleași tactici pe care homosexualii le foloseau cu ani în urmă, în SUA și în Occident, pentru a obține legitimitate pentru comportamentul lor păcătos și abominabil. Ei au apelat la aceleași instrumente care au facut fata foarte bine in cazul homosexualilor.

Ca si homosexualii, pedofilii au început, in mod identic, sa ceara drepturi egale, cu ceva timp în urmă. Pentru a-si susține cererea, ei se pretind pe picior egal cu homosexualii. Pedofilii susțin ca au un comportament sexual pur și simplu ca "stil de viață alternativ". Cu ceva timp în urmă, lumea a renuntat destul de usor la moralitatea ei, adaptandu-se deja pretentiilor LGBT (homosexuali, lesbiene, transsexuali etc). Acum, nu dupa mult timp, aceasta va incepe sa-i accepte, in mod identic, si pe pedofili.
Desigur, cei credincioși au remarcat deja acest val. Iisus a spus ca ultimele zile vor fi precum cele din timpul lui Lot:
26. Şi precum a fost în zilele lui Noe, tot aşa va fi şi în zilele Fiului Omului:
27. Mâncau, beau, se însurau, se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie şi a venit potopul şi i-a nimicit pe toţi.
28. Tot aşa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, şi zideau,
29. Iar în ziua în care a ieşit Lot din Sodoma a plouat din cer foc şi pucioasă şi i-a nimicit pe toţi,
30. La fel va fi în ziua în care se va arăta Fiul Omului. (Luca 17: 28-30).

Într-un astfel de scenariu, ce putem face? Ei bine, nu este inca totul pierdut. In primul rand ne putem ruga si, apoi, putem manifesta in favoarea valorilor sanatoase! Astfel, trebuie sa sustinem organizarea si rezultatele pozitive ale REFERENDUMULUI pentru care cateva asociatii, printre care si Asociatia Lacasuri Ortodoxe, lupta in aceste zile, organizate sub forma unei Coalitii pentru Familie (poti citi mai multe, dand click aici). Ii putem avertiza si sensibiliza pe cei din jurul nostru, pe gânditori, scriitori, jurnaliști, medici, cadre didactice și - sa nu uitam - pe copiii noștri, despre necesitatea conștientizarii acestui pericol și despre nevoia de actionare rapida, pentru a lua pozitie si a se ruga cu zel mai mare împotriva acestor tendințe odioase. Da, mai presus de toate, rugati-va!

Dacă gasiti că acest lucru ar fi un pericol care ameninta doar lumea occidentală, și închideti ochii la el, atunci mâine acesta se va afla la ușile noastre. "Vor aparea activiști care vor merge la Curtea Supremă de Justiție, solicitand Guvernului să modifice legea, îndemnand Parlamentul să adopte o rezoluție în favoarea lor. Vor organiza mitinguri de protest, întâlniri, ateliere - orice, pentru a obtine o opinie publică favorabila", avertizeaza "The Christian Messenger".

Iar daca nu credeti ca poate exista o astfel de amenintare, atunci va trebui sa amintim ca, deja din septembrie 2015, revista americana "Salon" publica un articol (la adresa http://www.salon.com/2015/09/21/im_a_pedophile_but_not_a_monster/) semnat de un autor pe nume Todd Nickerson, intitulat: "Sunt un pedofil, nu un monstru". Autorul articolului explica de ce, deși era pedofil, el nu trebuia considerat un monstru. Acesta explica faptul că nu era un agresor la adresa copiilor, intrucat ar fi fost "pur si simplu un pedofil non-ofensator". Nickerson scrie: "...la baza, un pedofil este cineva care este atras sexual de copii. Asta este. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui sa actioneze impotriva dorintei sale fata de copii. Unii pedofili cu siguranță fac asta, dar mulți dintre noi nu. Pedofilii sunt nevoiti sa se ascunda, din cauza unor tabuuri care persista...".

"Mă întreb ce s-ar intampla cu Nickerson, în cazul în pedofilia va deveni brusc o formă acceptată de comportament, un 'stil de viață alternativ', dupa cum o numeste deja el. Dacă pedofilia nu ar mai fi un 'tabu', toti cei care ii 'molestează' pe copii astfel (da, chiar daca sunt ei pedofili nevinovati!) s-ar transforma în 'monștri' și s-ar năpusti asupra primului copil pe care l-ar intalni in calea lor. Prădătorii sexuali ar iesi din ascunzisuri și i-ar devora pe copii. Acum, pedofilii sunt ascunsi, intrucat molestarea copiilor este încă un subiect tabu. Odată ce sistemul de siguranță dispare, Cerul mai știe ce se va întâmpla cu copiii noștri!", scrie autorul crestin Robin Sam, continuand:

"Este interesant modul în care un om cu comportament deviant incepe sa castige teren și sa castige acceptul public. Practicanții încep sa se apropie de agentiile mass-media, printr-un apel de genul: 'Te rog, asculta-ne'. Ideea pare o actiune inofensiva: 'Doar ne exprimam opiniile'. Mass-media, de asemenea, este dispusa să joace acest joc, intrucat ea crede că ar trebui să fie corecta față de o comunitate numita 'minoritate'. Încet-incet, un articol sau un interviu care, aparent, avea planificata prezentarea unui punct de vedere, incepe sa prezinte cu abilitate mai multe elemente bine gandite si formulate, astfel incat sa câștige simpatia publicului. În timp, prin mai multe astfel de campanii orchestrate, vor ajunge sa obțina ceea ce isi doresc, și să castige acceptul public, aprobarea, pentru comportamentul lor respingător". 


Exact acesta este modul în care a început LGBT, dacă vă aduceți aminte. A sosit timpul sa spunem lumii, ce greseala oribila a fost susținerea homosexualilor și a lesbienelor. Aceasta este cea care ne-a condus aici. Utilizați toate sferele de influență - online și offline - pentru a condamna pedofilia. Iar, mai presus de toate, Biserica se roagă!
"6. Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie afundat în adâncul mării.
7. Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala." (Matei 18)". 

Ar fi putut sa fie o adresare directa catre pedofili! Tocmai de aceea, Lăcaşuri Ortodoxe continua sa atraga atentia asupra faptului ca lupta cu inversunare impotriva valorilor familiei traditionale, inclusiv in Romania, trebuie sa fie descurajata si oprita. Iar pentru asta, nu trebuie sa existe doar voci izolate, ci o voce unitara, a intregului popor. 


TE IMBRATISAM CU BUCURIE, in cel de-al 10-lea an:
***Daca apreciezi activitatea noastra, acum ca ne aflam in cel de-al 10-lea an de activitate, ne-am decis sa-ti oferim in mod special ocazia sa devii membru al echipei Lacasuri Ortodoxe (fara nicio obligatie). Inca te poti alatura noua, dand click AICI, iar noi iti vom elibera pe loc un Certificat de Membru (stampilat si semnat) si te vom intampina, in continuare, cu alte frumoase surprize, fiindca tinem cu adevarat la tine.

Actiunea Lăcaşuri Ortodoxe pentru sustinerea familiei traditionale se inscrie in Campania mai ampla "STOP Discriminarii Majoritatii", pe care a initiat-o anterior, impotriva manifestarii ateismului militant la nivel oficial de stat, sub toate formele, ca sursa a tuturor atacurilor recente indreptate asupra valorilor morale si crestine ale societatii. In cadrul acesti campanii, daca inca nu ai facut-o, poti semna on-line dand click AICI!
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV