„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri

Turcia: Presedintele promite sa demisioneze, daca tranzactiile cu petrol intre Ankara si Statul Islamic vor fi dovedite


03-12-2015 09:08:34 - Redactia Stiri - Auto & Transport
Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, marti, ca este gata să demisioneze, în cazul în care acuzațiile conform carora Ankara ar tranzacționa petrol cu grupul Statului Islamic ar urma sa fie dovedite, a informat mass-media locala.

El a adăugat ca Rusia ar trebui să lamureasca ce a vrut sa spuna anterior Putin, prin existenta unor "dovezi" că Turcia s-ar fi folosit de cantități substanțiale de "petrol".

Aceasta urmează acuzațiilor lansate de Președintele rus Vladimir Putin și de alți oficiali, cum ca Turcia ar avea legaturi cu Statul Islamic și ca ar fi cumpărat o parte din titeiul rafinăriilor aflate in prezent sub controlul său în Irak și Siria.

Acuzațiile vin pe fondul unei neintelegeri intre Rusia și Turcia, privind doborârea unui avion rusesc, de săptămâna trecută (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

După ce Moscova a introdus sancțiuni împotriva Ankarei, dupa refuzul acesteia din urmă de a-si cere scuze față de incident, Erdogan a sugerat de mai multe ori ca o întâlnire cu Putin ar trebui să aibă loc.

În paralel cu o conferință climatica din Paris, Putin a sugerat că a avut intentia de protejare a liniilor de aprovizionare cu petrol de pe teritoriul turcesc: fapt care a provocat Ankara, sa doboare avionul rusesc Su-24.

Cele mai recente evoluții, totodata, rapoarteaza ca unele camioane ale Serviciului de Informații MIT din Turcia ar fi transportat arme în Siria, folosite de Statul Islamic.
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN ANKARA
LOCATIE: ANKARA, TURCIA

AUTO & TRANSPORT

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!