LONews / Auto & Transport

Ford: reclame cu continut sexual, afisate de o agentie din India (video)

28-03-2013 04:55:19
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Una dintre reclamele publicate recent in India, il prezinta pe Berlusconi, acuzat in Italia de relatii sexuale cu o minora, așezat pe scaunul din față al unui Ford Figo, afisand semnul victoriei, cu un trio feminin legat în portbagaj.

   O alta reclama, din aceeasi serie, prezenta o caricatură a celebritatii Paris Hilton, pe scaunul șoferului, și trei femei asemănătoare surorilor Kardashian legate în portbagaj.

   Reclamele au fost create de persoane fizice, în cadrul JWT India, o unitate de publicitate dintre cele mai mari din lume, WPP Group. Conform Ford India, reclamele nu au trecut prin procesul normal de verificare si revizuire.

   "Regretam profund acest incident și suntem de acord cu agentia noastra partenera că el nu trebuia să se întâmple", a declarat compania, intr-un comunicat, citat de VoR.

   "Aceste postere vin in contradictie cu standardele de profesionalism și de decență ale Ford și ale agentilor nostri parteneri și nu fac parte din niciun proiect dezvoltat de Ford și WPP, nefiind folosite pentru uzul comercial".

   Anunțurile au venit, insa, la doar câteva zile după ce India a aprobat o lege nouă care pedepseste mai dur violurile, în urma violului criminal in grup, indreptat asupra unei studente, din luna decembrie. Atacul a declanșat proteste fără precedent, privind tratamentul femeilor în aceasta țară.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...