Stiri / Arhitectura & Imobiliare
Vezi cum a fost ridicata turla Catedralei din Geneva (foto)
Catedrala ortodoxa din Geneva are o noua turla centrala. Vezi cum a fost ridicata noua turla, rasfoind albumul foto legat de evenimentul spectaculos.

Vezi cum a fost ridicata turla Catedralei din Geneva (foto)

30-04-2017 19:47:38
De Redactia Stiri
Ca parte a lucrărilor de restaurare a Catedralei Ortodoxe rusesti din Geneva, Elvetia, a cărui centenar va fi comemorat în anul care vine, turla centrală a sfantului lacas a fost si ea înlocuita.

Astfel in aceste zile, ea a fost ridicata si montata deasupra sfantului lacas ortodox, iar procedura de ridicare a unei cupole deja asamblate, cu ajutorul macarelei, s-a dovedit a fi intotdeauna una spectaculoasa, care mereu atrage atentia credinciosilor si a localnicilor.


Prin urmare, cu aceasta ocazie, surse care functioneaza in cadrul Eparhiei ortodoxe rusesti din Geneva ne-au oferit mai multe fotografii care surprind atat procesul de montare a turlei, cat si slujba de binecuvantare a acesteia, oficiata de catre Arhiepiscopul Mihail al Eparhiei Europei Occidentale a Bisericii Ortodoxe Ruse din Afara Granitelor.


In articolul de fata, puteti accesa aceste fotografii, in partea de top, rasfoind albumul foto sugerat de revista Market Biz - in al carui numar recent puteti afla mai multe amanunte legate de procedurile tehnice pe care o astfel de manevra le implica - si pregatit pentru dvs. cu ocazia evenimentului.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
Alte stiri recente
Cele mai apreciate
LIVETV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri OrtodoxeVideo Noutati
Lacasuri OrtodoxeUltimele noutati