„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri

Arhitectura remarcabila: o noua biserica in Muntenegru (foto)


02-11-2016 08:44:29 - Redactia Stiri - Arhitectura & Imobiliare
O noua biserica, in cinstea Sfantului Atinoghen, a fost tarnosita in Vucji Dol - Muntenegru. Biserica Sfantul Atinoghen a fost tarnosita pe 29 octombrie 2016.

In articolul de fata, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va prezinta mai multe fotografii cu acest sfant lacas ortodox, pornind de la un articol-semnal al redactorilor revistei Market Biz, designeri preocupati de "arhitectura mai putin obisnuita a invelitorii turlelor noii biserici" (vezi foto). 

Biserica a fost sfintita de ÎPS Amfilohije, Arhiepiscop de Cetinje și Mitropolit de Muntenegru și Littoral; Episcopii Grigorie de Zahumlje-Herțegovina, Iaonichie de Budimlje-Niksic, Chiril de Dioclea și Episcopul retras Atanasie de Zahumlje-Niksic. 


Noua biserică a fost construită în memoria eroilor Bătăliei de la Vucedol, care si-au vărsat sângele pentru Sfanta Cruce și libertatea de aur, pentru eliberarea poporului sârb.


În timpul Liturghiei au fost comemorati, de asemenea, Regele Nicolae al Muntenegrului și soldații care au câștigat victoria semnificativa de la Vucji Dol. Cei 140 de ani de la Bătălia glorioasă de la Vucji Dol au fost marcati, in aceste zile, prin mai multe evenimente organizate de Episcopiile de Budimlje-Niksic și Zahumlje-Herțegovina.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN VUCJI DOL
LOCATIE: VUCJI DOL, MUNTENEGRU

ARHITECTURA & IMOBILIARE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!