„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri

Rusia si Franta: un nou semn de apropiere (video)


22-10-2016 07:07:18 - Redactia Stiri - Arhitectura & Imobiliare
In aceste zile, la Paris, a fost inaugurat noul "Centru Spiritual și Cultural Ortodox Rus". După trei ani de muncă, Centrul Cultural si Spiritual Ortodox Rus iși deschide, astfel, porțile în inima capitalei franceze (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Inaugurarea Centrului Cultural si Spiritual Ortodox Rus din Paris - Franta


Președintele rus, Vladimir Putin, a numit inaugurarea Centrului Ortodox din Paris, o marturie a legăturilor puternice între Rusia și Franța.

"Vă felicit din toata inima, cu ocazia deschiderii oficiale a Centrului Spiritual și Cultural Ortodox Rus în capitala franceză.


Crearea acestui complex unic este o mărturie a legăturilor culturale și umanitare între Rusia și Franta, aspirația reciprocă a popoarelor noastre catre un dialog si o cooperare constructive", informează Serviciul de Presă al Kremlinului, citandu-l pe Putin.


Conform Spitnik, Președintele rus, de asemenea, a mai spus că este încrezător că Centrul va ocupa un loc demn intre atracțiile culturale din Paris, și că activitatea acestuia va contribui la păstrarea și consolidarea tradițiilor de prietenie și de respect reciproc.

Potrivit reprezentantului oficial al Administrației Prezidențiale din Rusia, Elena Krylova, Centrul Spiritual și Cultural se bucură de imunitate diplomatică, după ce conducerea acestuia a fost remisa Ministerului rus de Externe.

In articolul de fata (partea dreapta) poti accesa un material video pe aceasta tema.


Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!

FISIERE MEDIA
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN PARIS
LOCATIE: PARIS, FRANTA

ARHITECTURA & IMOBILIARE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!