„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Video inedit - SFANTUL MORMANT: peretele original de piatra al Mormantului DomnuluiVideo inedit - SFANTUL MORMANT: peretele original de piatra al Mormantului Domnului
Ancheta asupra lui Iisus Cel istoric: mass-media nu informeaza!Ancheta asupra lui Iisus Cel istoric: mass-media nu informeaza!
Ruinele unei vechi biserici ies singure la suprafata, in Georgia (foto)
Prima Sfanta Liturghie, in prima biserica ruseasca din Cipru (video)Prima Sfanta Liturghie, in prima biserica ruseasca din Cipru (video)
REVISTA PRESEI LACASURI ORTODOXE - 28 martie 2017
Congresmenii SUA sunt in proportie de 91% crestiniCongresmenii SUA sunt in proportie de 91% crestini
Statul Florida vrea ca credinta sa poata fi manifestata liber in scoalaStatul Florida vrea ca credinta sa poata fi manifestata liber in scoala
Bisericile catolice din Los Angeles isi deschid cafenele
Stiinta sustine adevarul istoric din Noul Testament si Faptele Apostolilor (I)Stiinta sustine adevarul istoric din Noul Testament si Faptele Apostolilor (I)
Conferinta unica: Iisus in contextul Sau
Sfantul Mormant din Ierusalim restaurat, dar acum in pericol de prabusireSfantul Mormant din Ierusalim restaurat, dar acum in pericol de prabusire
Prima tara din Asia care ia in discutie... 'căsătoriile' intre homosexualiPrima tara din Asia care ia in discutie... 'căsătoriile' intre homosexuali
mai multe stiri
FAST NEWS
MIERCURI, de la ora 17:00: CANONUL CEL MARE (live). Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 5:45, MARTI 5:45, MIERCURI 5:45 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 5:45, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Statul Islamic distruge complet Biserica Sfanta Varvara


11-10-2016 07:28:00 - Redactia Stiri - Arhitectura & Imobiliare
Duminica, extremiștii Statului Islamic (ISIS) au bombardat o biserică asiriană din nord-vestul guvernoratului Nineveh al Irakului.

ISIS: Biserica Sfanta Varvara, distrusa complet


Grupul radical a bombardat Biserica Sfanta Varvara Fouq Attal (foto - inainte de distrugere), aflata în orașul asirian Karemlis, în apropierea orașului Mosul.

"Jihadistii Daesh [ISIS] au detonat o serie de dispozitive explozive în interiorul bisericii, duminică după-amiază", a declarat activistul pentru drepturile omului, Ghazi Shamoun, pentru ARA News. 


"Biserica a fost distrusă complet".


Orașul asirian Karemlis și alte zone creștine au fost evacuate complet după invazia ISIS in Nineveh, în iunie 2014. Mii de familii creștine au fugit din casele lor și s-au adăpostit în Regiunea Kurdistan a Irakului.

"Grupul terorist a distrus zeci de biserici asiriene și de situri arheologice în Ninive, în încercarea de a sterge identitatea istorică a zonei", a spus Shamoun.


Zuheir Mousilly, un activist mass-media cu sediul în Ninive, a declarat pentru ARA News că, de la controlul asupra orașului Mosul, din 2014, ISIS a distrus o mare parte din sit-urile și monumentele istorice irakiene, după ce a furat elementele detașabile, pentru contrabandă.

"ISIS vede acele sit-uri ca pe un sacrilegiu și o întoarcere la păgânism", declara șeful antichităților asiriene, Abdul Maamoun Abdulkarim, pentru ARA News, într-un interviu anterior.

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN KAREMLIS
LOCATIE: KAREMLIS, IRAK

ARHITECTURA & IMOBILIARE

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!