LONews / Alter News

Patriarhul a sfintit Spitalul Monza Bucuresti

24-01-2013 03:31:00
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Spitalul Monza, parte a grupului italian de spitale Policlinico di Monza, a inaugurat oficial, în această seară, 23 ianuarie 2013, cel mai nou Centru Cardiovascular din Bucureşti şi din ţară. Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, care a oficiat slujba de sfinţire a centrului.

   Conform informatiilor transmise de Agentia de stiri oficiala a Patriarhiei, Preafericirea Sa a oferit conducerii spitalului o icoană cu chipul Mântuitorului Iisus Hristos, dar şi două volume apărute la Editurile Patriarhiei.

   La inaugurare au participat Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, dar şi autorităţi.

   Realizat în urma unei investiţii totale de 40 de milioane de euro, Spitalul Monza a devenit operativ încă din luna iulie 2012. Unitatea este un centru medical privat ce garantează asistenţă medicală continuă, cu prezenţă 24 de ore din 24, prin gărzi medicale de specialitate, pentru cardiologie, anestezie şi reanimare, primiri urgenţe, chirurgie cardiovasculară.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV