LONews / Alter News

Reteaua digitala LONews

07-01-2013 04:24:00
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Acoperire fara egal. Acces nelimitat.
Beneficiati de abonament LONews absolut gratuit.

 
Toate sistemele de abonament contin automat optiunea de dezabonare pentru cazul in care va veti dori acest lucru, pentru a alege un alt tip de abonament.
  Sisteme de abonament, potrivite pentru dvs: NUMAR ABONATI ABONARE
NEWSLETTER
Acces nelimitat la noutatile si programele LONews.

Vei fi anuntat prin e-mail in fiecare zi in care am publicat noi articole, sau atunci cand avem informatii despre noi pelerinaje, actiuni, transmisiuni televizate si altele.
14.600
TOOLBAR
Acces nelimitat la informatiile LONews si la miile de aplicatii (app) gratuite si programe informatice care iti sunt utile.

Iti oferim gratuit si sigur un program, care se va instala in cateva secunde pe calculatorul tau, prin care vei fi anuntat despre stirile si actiunile noastre zilnice, in plus bucurandu-te si de o serie de noi servicii si programe pe care ti le oferim permanent: toolbarul LONews va contine un calculator pentru contabilitate, programe de radio, programele de televiziune prin cablu, jocuri pentru copii, agende, adrese utile, harti, programe de convertire si multe altele la care inca mai lucram.
7.900
GRUP FACEBOOK

Inscriindu-va la acest tip de abonament, veti face parte din grupul celor care vor sa poarte discutii si sa comenteze pe marginea articolelor postate de Agentia de stiri LONews (pentru abonare, trebuie sa aveti un cont propriu Facebook).
5.400
PAGINA FACEBOOK

Dand "Like" pe aceasta pagina, va veti abona la noutatile, anunturile si informatiile zilnice LONews, prin serviciul pus la dispozitie de reteaua Facebook (pentru abonare, trebuie sa aveti un cont propriu Facebook).
5.700
TWITTER

Inscriindu-va la acest abonament, beneficiati de informatii si anunturi scrute, sumare, prin serviciul retelei Twitter, despre ultimele postari, anunturi sau stadii ale lucrarilor tehnice in derulare la un anumit moment dat (pentru abonare, trebuie sa aveti un cont propriu Twitter).
200

 
Suport Tehnic – Servicii de Abonament
pentru cazul in care ati intampinat greutati in alegerea si instalarea unui tip de abonament.

 

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV