Stiri / Alter News
Numărul botezaților a ajuns la totalul de 394 de persoane, demonstrând o activitate pastorală eficientă a școlii catehetice a Mitropoliei.

Botez in masa, in Grecia

23-07-2017 11:42:31
De Redactia Stiri
Eparhia de Phthiotis a Bisericii Ortodoxe Grecești a botezat 13 'absolvenți' ai Scolii sale eparhiale Catehetice pentru Străini și Migranți, conform unui raport al publicatiei grecesti Romfea. Slujba Botezului a fost savarsita chiar de catre Mitropolitul Nicolae de Phthiotis, în prezența prietenilor și familiei celor nou-botezati, în Biserica Sfanta Parascheva, din Lamia.

Numărul botezaților a ajuns la totalul de 394 de persoane, demonstrând o activitate pastorală eficientă a școlii catehetice a Mitropoliei. Cei catehizați vin la slujba Botezului si se impartasesc in deplină cunoștință, cu respect și dragoste fata de Dumnezeu, după cum reiese de pe chipurile bucuroase ale acestora si ale nasilor lor.

Înainte de Slujba Botezului, Mitropolitul s-a adresat nou-botezaților și nasilor acestora, rostind cuvinte de consiliere și îndrumare părinteasca, încurajându-i în noua lor viață duhovnicească în Biserica Ortodoxă, conforma cu poruncile Evangheliei. În cele din urmă, acesta le-a urat "Paște fericit!". (LONews)
Alte stiri recente
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV
Lacasuri Ortodoxe Video Noutati
Lacasuri Ortodoxe Ultimele noutati
Hey! Ultimele Semnale
Informari Locale Ultimele Informari Locale