„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!SFINTIREA SFANTULUI MORMANT (live): Credeti! Pentru ca singurul loc unde El nu este, este aici!
Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim Sfintirea Baldachinului Sfantului Mormant, transmisa ACUM IN DIRECT, din Ierusalim
Ioana Feodorov: TIPAR PENTRU CRESTINII ARABI. ANTIM IVIREANUL, ATANASIE DABBAS si SILVESTRU
Victor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia OrtodoxaVictor Marola: Maica Domnului in Icoana si Iconografia Ortodoxa
CHIVOTUL LEGII: Arheologii sapa, in aceasta vara, sperand sa gaseasca Chivotul Legamantului
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsiECHINOCTIUL DE PRIMAVARA si... insemnatatea lui pentru ortodocsi
Barbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica CatolicaBarbatii casatoriti ar putea fi hirotoniti, in curand, si in Biserica Catolica
Au refuzat plata impozitelor, pe motiv ca pamantul apartine lui Dumnezeu
4 state americane vor predarea Creationismului in liceu4 state americane vor predarea Creationismului in liceu
Moldova nu are viitor fara Credinta Ortodoxa - PRESEDINTELE IGOR
Batalioanele de exterminare Sarata si Pelerin prin iadul rosu - DUBLA LANSAREBatalioanele de exterminare Sarata si Pelerin prin iadul rosu - DUBLA LANSARE
PS Episcop Vincentiu, la Manastirea Coslogeni, in Duminica Sfintei CruciPS Episcop Vincentiu, la Manastirea Coslogeni, in Duminica Sfintei Cruci
mai multe stiri
FAST NEWS
Program general TRANSMISIUNI VIDEO IN DIRECT, in Sfantul si Marele Post al Invierii Domnului: Sfanta Liturghie (LUNI 6:00, MARTI 6:00, MIERCURI 6:00 Bis. Podeanu Bucuresti si 8:00 Catedrala Urziceni, JOI 6:00, VINERI 8:00 Catedrala Urziceni si 17:00 Bis. Podeanu Bucuresti, SAMBATA (7:30), DUMINICA si la sarbatori (7:30).

Prin minune, o icoana a Maicii Domnului apare pe un zid (foto)


14-03-2017 10:18:02 - Redactia Stiri - Alter News
O icoana a Maicii Domnului a apărut pe un perete din interiorul Bisericii ucrainene ortodoxe a Marelui Prinț Drept-Credincios Igor al Cernigovului și Kievului, în Kamensk, Ucraina.

Icoana a fost descoperită "în ziua hramului parohiei și a fost aproape 'spălata' de către o femeie care ajuta la curățarea anuală și revigorarea vopselei de pe pereti", conform unui raport al publicatiei Sobitie.

Localnicul Vitaly Nicolaevici a ajutat, de asemenea, la activitatea anuală și el a fost cel care a scos la lumina icoana Maicii Domnului, dezvăluind imaginea unei umbre pe perete. Aceasta nu este altceva decat un miracol:

"Vreau sa afle cât mai mulți oameni posibil ce s-a întâmplat, pentru că este o adevarata minune", a spus el.


"Noi mai cunoaștem astfel de cazuri în Ucraina. Spre exemplu, în Mănăstirea Kiev, o icoana s-a imprimat de la sine pe sticlă, iar aici asta s-a întâmplat pe un perete.

Este dificil de explicat ce s-a întâmplat. In cea mai mare parte, noi trăim vieți lumești, zadarnice. Oamenii se incred în minuni și semne, pentru întărirea credinței lor", a spus parintele paroh Pr. Igor Didovets.


"De aceea, Domnul ne trimite astfel de semne, pentru ca noi să vedem și să fim întăriti în credința noastră", a continuat el.


"Imaginea Maicii Domnului este foarte importantă pentru ucraineni, ca patroana a cazacilor și a armatei ucrainene. Avem icoana ei în multe case. Prin apariția ei, Maica Domnului ne arată că se roagă pentru noi și ne protejează cu Acoperamantul sau."  a declarat Pr Igor.


Este demn de remarcat faptul că locul în care imaginea Maicii Domnului a aparut imprimata, nu se află sub lumina directă a soarelui.

LONews
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN KAMENSK
LOCATIE: KAMENSK, UCRAINA

ALTER NEWS

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!