LONews / Alter News
Localnicul Vitaly Nicolaevici a ajutat la activitatea anuală de curatare și a scos la lumina icoana Maicii Domnului, aparuta ca o umbra pe perete.

Prin minune, o icoana a Maicii Domnului apare pe un zid (foto)

14-03-2017 10:18:02
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
O icoana a Maicii Domnului a apărut pe un perete din interiorul Bisericii ucrainene ortodoxe a Marelui Prinț Drept-Credincios Igor al Cernigovului și Kievului, în Kamensk, Ucraina.

Icoana a fost descoperită "în ziua hramului parohiei și a fost aproape 'spălata' de către o femeie care ajuta la curățarea anuală și revigorarea vopselei de pe pereti", conform unui raport al publicatiei Sobitie.

Localnicul Vitaly Nicolaevici a ajutat, de asemenea, la activitatea anuală și el a fost cel care a scos la lumina icoana Maicii Domnului, dezvăluind imaginea unei umbre pe perete. Aceasta nu este altceva decat un miracol:

"Vreau sa afle cât mai mulți oameni posibil ce s-a întâmplat, pentru că este o adevarata minune", a spus el.


"Noi mai cunoaștem astfel de cazuri în Ucraina. Spre exemplu, în Mănăstirea Kiev, o icoana s-a imprimat de la sine pe sticlă, iar aici asta s-a întâmplat pe un perete.

Este dificil de explicat ce s-a întâmplat. In cea mai mare parte, noi trăim vieți lumești, zadarnice. Oamenii se incred în minuni și semne, pentru întărirea credinței lor", a spus parintele paroh Pr. Igor Didovets.


"De aceea, Domnul ne trimite astfel de semne, pentru ca noi să vedem și să fim întăriti în credința noastră", a continuat el.


"Imaginea Maicii Domnului este foarte importantă pentru ucraineni, ca patroana a cazacilor și a armatei ucrainene. Avem icoana ei în multe case. Prin apariția ei, Maica Domnului ne arată că se roagă pentru noi și ne protejează cu Acoperamantul sau."  a declarat Pr Igor.


Este demn de remarcat faptul că locul în care imaginea Maicii Domnului a aparut imprimata, nu se află sub lumina directă a soarelui.

LONews
Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV