LONews / Alter News
Papa Francisc a facut, in aceste zile, o declaratie puternica: uciderea in numele lui Dumnezeu, este satanism (video)

Papa Francisc: uciderea in numele lui Dumnezeu, este satanism

20-09-2016 06:43:46
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Papa Francisc a oficiat o Messa (Liturghie catolica), zilele trecute, în onoarea preotului catolic Jacques Hamel, declarandu-l mucenic. Cu aceasta ocazie, in timpul predicii, Papa a făcut o declarație puternică, spunand: "Această cruzime, savarsita in numele apostaziei, este satanică".

Presa internationala a citat cuvintele Papei, comentandu-le pe mai multe pagini, intrucat declaratia liderului catolic face referire la actele prezente de terorism, in care se sutine ca oamenii ar fi uciși în numele lui Dumnezeu.

Papa Francisc a amintit, astfel, cazul uciderii preotului catolic Jacques Hamel, din Franța. El a condamnat ferm identificarea terorismului cu Islamul, dar de aceasta data a precizat clar ca uciderea în numele lui Dumnezeu este un act satanic.

Papa l-a numit pe preotul catolic Hamel "martir", pentru moartea sa eroică in timp ce efectua Messa si pentru taria de a recunoaste raul din atacator, in momentul in care a putut rosti in fata acestuia, fara sa renunte la propria credinta "Departeaza-te, satana!".

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre!
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV