„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri

Papa Francisc: uciderea in numele lui Dumnezeu, este satanism


20-09-2016 06:43:46 - Redactia Stiri - Alter News
Papa Francisc a oficiat o Messa (Liturghie catolica), zilele trecute, în onoarea preotului catolic Jacques Hamel, declarandu-l mucenic. Cu aceasta ocazie, in timpul predicii, Papa a făcut o declarație puternică, spunand: "Această cruzime, savarsita in numele apostaziei, este satanică".

Presa internationala a citat cuvintele Papei, comentandu-le pe mai multe pagini, intrucat declaratia liderului catolic face referire la actele prezente de terorism, in care se sutine ca oamenii ar fi uciși în numele lui Dumnezeu.

Papa Francisc a amintit, astfel, cazul uciderii preotului catolic Jacques Hamel, din Franța. El a condamnat ferm identificarea terorismului cu Islamul, dar de aceasta data a precizat clar ca uciderea în numele lui Dumnezeu este un act satanic.

Papa l-a numit pe preotul catolic Hamel "martir", pentru moartea sa eroică in timp ce efectua Messa si pentru taria de a recunoaste raul din atacator, in momentul in care a putut rosti in fata acestuia, fara sa renunte la propria credinta "Departeaza-te, satana!".

Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre!
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN ROMA
LOCATIE: ROMA, VATICAN

ALTER NEWS

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!