„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Delegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto)Delegatie de romani din Chirnogi, in Bulgaria (foto)
STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate: 10 februarie 2017
Guvernatorul Magneziei dispune uciderea Episcopului ortodox din zona
Corurile bisericesti: despre unele tendinte in interpretareCorurile bisericesti: despre unele tendinte in interpretare
De ce NU SE TINE POST in aceasta saptamana?
STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017STIRI din tara si din strainatate - 7 februarie 2017
Dumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acoloDumnezeu a aparut in Templul lui Solomon, cand Iisus S-a rugat acolo
Biserica Ortodoxa nu ii condamna pe oameni!
Din New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajdDin New York, pentru Moscova: renasterea bisericutei transformate de francezi in grajd
Papa Francisc atacat prin afise lipite in toata Roma
Patriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul NicolaePatriarhul Bartolomeu a primit Premiul Ecumenic Sfantul Nicolae
COMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizataCOMUNICAT - Instabilitate in ROMANIA - o lectie publica deja mult prea mult mediatizata
mai multe stiri
FAST NEWS
Pe toata perioada Sfantului Post al Invierii Domnului, in programul TV Lacasuri Ortodoxe puteti urmari TRANSMISIUNI IN DIRECT: Sfanta Liturghie - luni, marti, miercuri, joi (6:00 AM), vineri (Liturghia Darurilor mai Inainte Sfintite - 18:00), sambata (7:30), Duminica (8:00).

Scrisorile secrete ale Maicii Tereza sustin ca ar fi avut viziuni cu Hristos


01-09-2016 08:24:16 - Redactia Stiri - Alter News
O nouă descoperire legata de Maica Tereza i-a uimit chiar și pe acei indivizi care au fost apropiati ai acesteia. Unul dintre ei, Pr Sebastian Vazhakala, apropiat, pentru mai mult de 30 de ani, al Maicii Tereza, a scos la lumina faptul că, după moartea binecunoscutei maici catolice, au fost descoperite mai multe documente in care se spune că ar fi avut viziuni cu Hristos și chiar ca ar fi vorbit cu El înainte de a fonda "Ordinul Misionarele Carității".

Maica Tereza ar fi avut viziuni si ar fi purtat discutii cu Iisus


Scrisorile Maicii Tereza dezvăluie viziuni secrete și cuvinte din viata spirituală a Maicii Tereza, rostite in dialoguri cu Iisus Hristos, păstrate in privat, ascunse de ochii publicului cât mai mult posibil, până la moartea sa.

După moartea acesteia, a fost initiata cauza pentru canonizarea sa (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), iar ca parte a procesului de canonizare, au fost examinate, in prezent, documente legate de aceasta, inclusiv scrisori și memorii pe care ea însăși le scrisese. Printre aceste documente, care au fost extrase din arhivele părinților iezuiți din Calcuta, se afla si o scrisoare redactată de mână de Maica Tereza însăși. Din această scrisoare, reiese in mod evident că ea nu numai că ar fi avut viziuni cu Hristos ci, totodata, ar fi conversat cu El. Aceste viziuni par să fi avut loc între anii 1946 și 1947, când era membra a ordinului catolic "Surorile din Loreto".

La momentul viziunilor, ea lucra ca profesor la o școală a ordinul irlandez, în Calcuta. Potrivit unor surse, Maica Tereza a avut multe dintre aceste viziuni in timpul Messei (Liturghia catolica). Referindu-se la o astfel de întâlnire, ea aminteste ca ar fi auzit vocea lui Iisus, spunandu-i: 

"Vreau de la călugărițele indiene, atinse de iubirea Mea, precum Maria si Marta, sa fie la fel de unite pentru Mine, ca să radieze iubirea Mea asupra sufletelor".


De fapt, in timpul uneia dintre aceste viziuni euharistice, Maica Tereza ar fi primit directivele necesare infiintarii ordinului "Misionarele Carității".

Maica Tereza ar fi primit instructiuni direct de la Hristos


Aceste viziuni ii ofereau instrucțiuni despre ce fel de femei ar trebui sa faca parte din acest ordin. 

Când s-a intamplat sa întârzie in lucrarea sa, ea povestește că a fost întrebata dacă nu cumva refuză să facă ceea ce i s-a solicitat.


Potrivit lui Vazhakala, ea a notat, in aceasta situatie, că Iisus i-ar fi zis:

"Nu pot merge singur la oamenii săraci, poarta-Ma cu tine la ei". 

Este cunoscut faptul că Maica Tereza a trecut printr-o perioadă de deznadejde și disperare. Cu toate acestea, aceste noi dezvăluiri par sa le dea credinciosilor catolici o mai mare incredere în cauza sfințeniei sale.


Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN CALCUTA
LOCATIE: CALCUTA, INDIA

ALTER NEWS

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!