„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Andrei Plesu si dilema privind... igienizarea credinteiAndrei Plesu si dilema privind... igienizarea credintei
Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)Creative Buzz 2016 - Festival handmade la Sibiu (16-18 dec.)
COLINDE - urmaresti aici un PROGRAM TV special, concerte, spectacole si multe daruri frumoase
Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)Constantin Patuleanu in Targoviste: rugaciunea isihasta (foto)
Cu dragoste si intelepciune: de la istoria unei vechi ctitorii, la intemeierea unei noi eparhii
SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)SFANTUL AMBROZIE al Mediolanului - sfinte moaste, aflate spre inchinare in Bucuresti (foto)
SFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in directSFANTA FILOFTEIA - istoria unei fetite de doar 12 anisori. Transmisiune in direct
MOS NICOLAE - Fatarnicule, ce iubesti: Sfantul, sau darul?
SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)SFANTA VARVARA - Moastele Sfintei Mari Mucenite, in Buftea, langa Bucuresti (foto)
Sfantul Mare Mucenic Mercurie, la Voronetul Baraganului (foto)
Sfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in BucurestiSfantul Andrei - sfintele moaste, asezate spre inchinare in Bucuresti
SFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiatSFANTA ECATERINA si SFANTUL MERCURIE - sfinte moaste: Nordul Bucurestiului, privilegiat
mai multe stiri
FAST NEWS
Astazi, incepand cu ora 7:30, transmitem in direct Slujba Sfintei Liturghii, din Bucuresti si Urziceni - in programul TV Lacasuri Ortodoxe.

Scrisorile secrete ale Maicii Tereza sustin ca ar fi avut viziuni cu Hristos


01-09-2016 08:24:16 - Redactia Stiri - Alter News
O nouă descoperire legata de Maica Tereza i-a uimit chiar și pe acei indivizi care au fost apropiati ai acesteia. Unul dintre ei, Pr Sebastian Vazhakala, apropiat, pentru mai mult de 30 de ani, al Maicii Tereza, a scos la lumina faptul că, după moartea binecunoscutei maici catolice, au fost descoperite mai multe documente in care se spune că ar fi avut viziuni cu Hristos și chiar ca ar fi vorbit cu El înainte de a fonda "Ordinul Misionarele Carității".

Maica Tereza ar fi avut viziuni si ar fi purtat discutii cu Iisus


Scrisorile Maicii Tereza dezvăluie viziuni secrete și cuvinte din viata spirituală a Maicii Tereza, rostite in dialoguri cu Iisus Hristos, păstrate in privat, ascunse de ochii publicului cât mai mult posibil, până la moartea sa.

După moartea acesteia, a fost initiata cauza pentru canonizarea sa (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), iar ca parte a procesului de canonizare, au fost examinate, in prezent, documente legate de aceasta, inclusiv scrisori și memorii pe care ea însăși le scrisese. Printre aceste documente, care au fost extrase din arhivele părinților iezuiți din Calcuta, se afla si o scrisoare redactată de mână de Maica Tereza însăși. Din această scrisoare, reiese in mod evident că ea nu numai că ar fi avut viziuni cu Hristos ci, totodata, ar fi conversat cu El. Aceste viziuni par să fi avut loc între anii 1946 și 1947, când era membra a ordinului catolic "Surorile din Loreto".

La momentul viziunilor, ea lucra ca profesor la o școală a ordinul irlandez, în Calcuta. Potrivit unor surse, Maica Tereza a avut multe dintre aceste viziuni in timpul Messei (Liturghia catolica). Referindu-se la o astfel de întâlnire, ea aminteste ca ar fi auzit vocea lui Iisus, spunandu-i: 

"Vreau de la călugărițele indiene, atinse de iubirea Mea, precum Maria si Marta, sa fie la fel de unite pentru Mine, ca să radieze iubirea Mea asupra sufletelor".


De fapt, in timpul uneia dintre aceste viziuni euharistice, Maica Tereza ar fi primit directivele necesare infiintarii ordinului "Misionarele Carității".

Maica Tereza ar fi primit instructiuni direct de la Hristos


Aceste viziuni ii ofereau instrucțiuni despre ce fel de femei ar trebui sa faca parte din acest ordin. 

Când s-a intamplat sa întârzie in lucrarea sa, ea povestește că a fost întrebata dacă nu cumva refuză să facă ceea ce i s-a solicitat.


Potrivit lui Vazhakala, ea a notat, in aceasta situatie, că Iisus i-ar fi zis:

"Nu pot merge singur la oamenii săraci, poarta-Ma cu tine la ei". 

Este cunoscut faptul că Maica Tereza a trecut printr-o perioadă de deznadejde și disperare. Cu toate acestea, aceste noi dezvăluiri par sa le dea credinciosilor catolici o mai mare incredere în cauza sfințeniei sale.


Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
TV LACASURI ORTODOXE
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
ALTE STIRI DIN CALCUTA
LOCATIE: CALCUTA, INDIA

ALTER NEWS

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!