LONews / Alter News

PF Daniel, de 23 de ani Arhiereu: Cand vad cate mai sunt de făcut, ceea ce am savarsit mi se pare putin

25-03-2013 09:10:56
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a fost felicitat ieri cu prilejul sărbătoririi a 23 de ani de la hirotonia întru arhiereu, eveniment ce a avut loc în Duminica Ortodoxiei în 1990.

   Cu acest prilej, arhimandritul Timotei Aioanei, Exarh cultural al Arhiepiscopiei Bucureştilor şi Mare eclesiarh al Catedralei patriarhale, a prezentat o parte din realizările Preafericirii Sale ca Arhiereu, urându-i mulţi ani rodnici în slujirea de Patriarh al României, conform unui raport al Patriarhiei Romane.

   „Într-adevăr, 23 de ani au trecut repede şi nu ne mai uităm în urmă decât pentru a mulţumi lui Dumnezeu şi celor prin care El a lucrat, ajutându-ne să răspundem chemării Lui.

   Când ne uităm la câte mai sunt de făcut, ceea ce am săvârşit ni se pare puţin, pentru că sunt noi şi multiple nevoi ale Bisericii, astăzi, în toate domeniile de activitate.

   Trebuie, insa, să mulţumim celor prin care Dumnezeu a lucrat la formarea noastră şi la lucrarea noastră, ca sprijin, ca inspiraţie“, a precizat Patriarhul României.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...