LONews / Alter News

Spitalul Psihiatric Dragoiesti si Centrul Pinochio Babeni, in atentia credinciosilor

20-03-2013 04:08:24
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Parohia „Sfântul Ioan Botezătorul” în parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” şi Parohia “Sfântul Apostol Andrei” din Râmnicu Vâlcea au continuat seria activităţilor sociale pe care le desfăşoară în spitalele şi centrele de îngrijire din judeţul Vâlcea.

Vineri, 15 martie 2013, organizatorii acestei activităţi au vizitat Spitalul de Psihiatrie Drăgoieşti, iar sâmbătă, 16 martie, au mers la Centrul„Pinochio” din localitatea Băbeni, oferind alimente, iconiţe şi cărţi de rugăciune.

„Perioada Triodului descoperă împărtăşirea iubirii milostive şi a iertării lui Dumnezeu în împreună lucrare cu cei care trăiesc starea proprie de îndreptare şi prin slujirea aproapelui. Mulţumim celor care sprijină activităţile sociale pe care le desfăşurăm, pentru că în felul acesta reuşim să avem continuitate şi să devenim o prezenţă constantă în mijlocul celor aflaţi în suferinţă, constatând o schimbare a vieţii duhovniceşti atât în mijlocul celor care le susţin, cât şi în rândul beneficiarilor”, a precizat Pr. Prof. Dr. Nicolae Proteasa.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...