LONews / Alter News

Patriarhul Kirill: Hugo Chavez a fost un lider politic stralucit

08-03-2013 05:17:39
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a trimis condoleante Președintelui interimar al Republicii Venezuelei, Nicolas Maduro, in urma decesului Președintelui Hugo Chavez.

Excelenței Sale,
Dl. Nicolas Maduro
Președinte interimar
Al Republicii Venezuela

Excelenta!
Adresez condoleanțele mele, guvernului și cetățenilor Republicii Venezuela, in urma decesului Președintelui Hugo Chavez.

Defunctul a fost unul dintre liderii politici cei mai străluciti ai vremurilor noastre, un patriot sincer, care a muncit din greu pentru îmbunătățirea condițiile de trai ale cetatenilor Venezuelei. Domnul Chavez a fost cunoscut in comunitatea internațională pentru independența și poziția intransigentă.

Îmi amintesc cu plăcere întâlnirea mea cu fostul președinte, în timpul călătoriei pe care am intreprins-o in Venezuela, în octombrie 2008. În timpul discutiilor noastre, partenerul meu s-a dovedit un om de stat care acorda o mare importanță dezvoltarii relațiilor spirituale intre popoare.

În aceasta perioada dificilă și importantă, sunt alaturi de durerea poporului venezuelean și le doresc rudelor si apropiatilor defunctului putere si mangaiere in greaua incercare.

Vă rog să primiti, Excelență, condoleanțele mele sincere.
+ Chiril,
Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...