LONews / Alter News

A trecut la cele vesnice, Dna Preoteasa Ana Dragusin, sotia fostului dirijor al coralei Patriarhiei Romane

07-03-2013 07:33:18
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Cu regret, va aducem la cunostinta ca a trecut la Domnul doamna Preoteasa Ana Dragusin, sotia Parintelui Profesor Constantin Dragusin, compozitor, fost dirijor al Coralei Nicolae Lungu a Patriarhiei Romane, slujitor al Parohiei Podeanu Bucuresti.

   Doamna Preoteasa Ana Dragusin s-a nascut la 26 ianuarie 1937 si i-a fost alaturi intreaga sa viata Parintelui, in munca sa pastorala dedicata Bisericii Ortodoxe, in viata dedicata studierii muzicii corale si realizarii compozitiilor de marca. Aceasta a trecut la cele vesnice, ieri, 6 martie 2013, la domiciliul propriu, in urma unui neasteptat atac de cord, survenit in jurul orei 14.

   Slujba Prohodirii va avea loc maine, vineri, 8 martie 2013, la Biserica Podeanu Bucuresti, imediat dupa oficierea Slujbei Sfintei Liturghii ocazionata de Sarbatoarea Sfintilor 40 de Mucenici din Sevastia. Cei ce vor sa isi ia un ultim ramas bun, o pot face la Capela Bisericii Podeanu din Bucuresti. Inmormantarea va avea loc maine, 8 martie 2013, in Cimitirul Straulesti I, aflat in sectorul 1 al Capitalei, acolo unde se afla cripta familiei Dragusin.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe adreseaza familiei indoliate, sincere condoleante!
Dumnezeu sa o odihneasca impreuna cu Sfintii Sai!

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...