LONews / Alter News

‘Intalnire interactiva si deschisa’ cu asistentii sociali din Episcopia Sloboziei si Calarasilor

18-02-2013 12:15:10
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Astazi, luni, 11 februarie 2013, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor – coordonator al activităţilor social-filantropice din eparhie, a organizat întâlnirea trimestrială a asistenţilor sociali din cadrul Birourilor de Asistenţă Socială ale Protopopiatelor.

   Pe ordinea de zi s-au discutat următoarele:
   – prezentarea hotărârii Permanenţei Consiliului Eparhial cu privire la aniversarea a 20 de ani de la întemeierea Eparhiei şi alegerea primului ei Întâistătător – „Slujire şi dăruire. 1993-2003. Două decenii de misiune creştină în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor”,
   – transmiterea noilor instrumente de raportare lunară revizuite şi a procedurilor, pentru Birourile de asistenţă socială din cadrul Protopopiatelor, în vederea îmbunătăţirii activităţii social-filantropice şi planificarea activităţii social-filantropice pentru anul 2013.

   În cadrul întâlnirii, ca urmare a discuţiilor purtate, au fost stabilite responsabilităţile fiecărui Birou de asistenţă socială, în ce priveşte organizarea şi implementarea activităţilor comune care marchează aniversarea a 20 de ani de la întemeierea Eparhiei şi alegerea primului ei Întâistătător – „Slujire şi dăruire. 1993-2003. Două decenii de misiune creştină în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor”.

   La această întâlnire au participat consilierul eparhial social, inspectorul social şi alti noua asistenţi sociali, întâlnire care a fost apreciată ca fiind interactivă, deschisă şi eficientă.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...