LONews / Alter News

IKEA ofera gratuit patuturi de copil, celor care se vor naste la fix 9 luni de la Ziua Indragostitilor

18-02-2013 10:35:24
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Un patut de copil gratuit le va fi oferit copiilor nou-nascuti la implinirea a fix 9 luni de la Ziua Indragostitilor, de către fabrica de mobila IKEA, care s-a hotarat astfel sa incerce sa „sprijine familiile nou intemeiate” din Australia.

   Potrivit Examiner, orice copil născut exact in la implinirea a noua luni de la recenta zi a Zilei Îndrăgostiților, va primi un cupon IKEA pentru un patut, in valoare de 99 $. Familiile vor astepta insa, pana cand vor vedea daca propriul copil se va naste exact pe 14 noiembrie 2013, pentru a afla daca vor castiga un astfel de premiu.

   Cei ce se vor naste cu o zi inainte sau dupa aceasta data, vor pierde oferta promotionala gratuita.
   Wall Street Journal precizeaza ca părinții va trebui sa se prezinte cu cuponul promoțional IKEA, alaturi de certificatul de naștere al copilului, care sa dovedeasca data lor de naștere, la orice magazin IKEA din Australia, pentru a obține mult ravnitul pătuț gratuit.
   Castigatorii nu pot primi, insa, bani in schimbul patutului, mai precizeaza Wall Street Journal.
 
  De asemenea, cei ce vor avea gemeni, vor beneficia de doua astfel de vouchere (cupoane).

   Alte articole din presa au sugerat ca, daca IKEA va avea rezultate bune cu reclama facuta in Australia, în acest an, este posibil ca in anii urmatori oferta sa se refere si la alte tari.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...