LONews / Alter News

(VIDEO) Un meteorit mai mare explodeaza si deasupra Californiei de Nord

18-02-2013 04:23:45
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   La o zi după ce meteoritul din Rusia a explodat pe cer, rănind mai mult de 1.000 de persoane, locuitorii Californiei de Nord au raportat ca au vazut o dungă neobișnuita deasupra capului si un fulger de lumina.

   Centrul Spatial si de Stiinta Chabot din Oakland a primit mai multe apeluri care descriau ceea ce părea a fi o minge de foc, traversand spre vest cerulul Californiei, în noaptea de vineri, 15 februarie 2013.

   "Am văzut cum o dungă albastră coboara din cer. Am crezut că e vorba de un foc de artificii, dar nu am auzit niciun sunet", a spus un rezident.
   Conform rapoartelor, obiectul a fost un meteorit și nu a fost un eveniment major, a declarat pentru AP Mike Hankey, manager de operațiuni pentru Societatea Meteoritica Americana Genesee, din New York.

   "Mingi de foc apar în fiecare noapte, în întreaga lume", a spus el. "Atenția oamenilor a fost atrasa de de mass-media asupra experientei rusesti, iar asta a facut ca acestia sa fie mult mai atenti la ceea ce se intampla pe cer", a spus Hankey.

   In aceeasi perioada, explozia unor meteoriti mai mari a fost raportata si in Cuba si San Francisco.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...