LONews / Alter News

Roma este zguduita de 2 cutremure puternice, dupa anunturi fulgeratoare si fulgere

17-02-2013 05:09:08
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Dupa anuntul fulgerator al demisiei Papei si dupa fulgerele care au urmat acestuia si care au lovit paratrasnetele Vaticanului, un nou eveniment natural pare sa zguduie Roma; de aceasta data, la modul real.
   Un cutremur, cu epicentrul situat la 90 km sud-est de Roma, s-a facut simtit in ziua de sambata 16 februarie 2013, in capitala italiana.

   Institutul National de Geofizica si Vulcanologie a precizat ca nu au existat raportari ale vreunor daune sau accidentari.

   Cutremurul a avut magnitudinea de 4.8 grade si a fost inregistrat la ora 10:16, dimineata, fiind simțit din Roma pana in Napoli și în regiunea vecină Abruzzo, conform Reuters.

   Epicentrul a fost situat in apropierea oraselor Sora și Isola del Liri. Un al doilea cutremur, cu magnitudinea de 5 grade,  a fost inregistrat in aceasta dimineata, duminica, 17 februarie 2013. Epicentrul a fost situat în Munții Enrice-Sibruini, din provincia Frosinone, conform declaratiilor din ultimele minute ale Institutului National de Geofizica si Vulcanologie.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...