LONews / Alter News

(VIDEO) Groaza in Rusia in ultimele ore: Ploaie de meteoriti. Geamuri sparte, cladiri cutremurate si evacuate

15-02-2013 05:34:21
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   O serie de explozii au fost inregistrate pe cerul de deasupra regiunii Ural a Rusiei, conform relatărilor, acestea fiind cauzate de o ploaie de meteoriți, care a stârnit panică în trei orașe mari.
   Martorii spun că se cutremurau casele si ferestrele se spargeau, iar ei stateau afara cu sufletul la gură, telefoanele mobile nefunctionandu-le, conform relatarilor de ultima ora a agentiei de stiri ITAR-TASS.

   Fenomenele atmosferice au fost înregistrate în orașele Celiabinsk, Ekaterinburg și Tyumen. În Chelyabinsk, martorii au declarat ca o explozie a fost atât de tare încât semăna cu un cutremur insotit de tunete, în același timp existand trasaje uriașe de fum pe cer. Alții raportau ca au vazut obiecte care ardeau si cădeau pe pământ.

   Clădirile cu birouri, dn centrul orașului Chelyabinsk, sunt la aceasta ora evacuate. Ministerul de urgență regional a declarat ca fenomenul a fost "o ploaie de meteoriti", dar localnicii au speculat că a fost un accident militar sau explozia unei rachete.
   "Conform datelor preliminare, exploziile intermitente inregistrate in Urali au fost cauzate de o ploaie de meteoriti", a declarat Ministerul de urgență.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...