LONews / Alter News

Biserica din America doneaza Greciei alti 200.000 de dolari, pentru incalzire

09-02-2013 04:56:39
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Arhiepiscopia Ortodoxă Greacă a Americii a donat din fondul special, poporului grec, o sumă de 200.000 de dolari, destinata Organizației Internaționale Crestine de Caritate (IOCC), care a furnizat si continua sa asigure combustibili pentru încălzire, unui numar de 30 de instituții de caritate din Atena, Boeotia și din alte 14 regiuni din nordul Greciei.

   Acest program, inceput deja de cateva saptamani, va furniza suficient combustibil pentru incalzirea pe intreaga iarna a instituțiilor menționate mai sus, care gazduiesc aproximativ 1.500 de oameni, copii, adulți și vârstnici.
   Acest lucru se realizeaza printr-o colaborare a IOCC cu organizația "Apostoli"a Arhiepiscopiei Atenei.

   "Gestul reprezinta expresia iubirii adevarate și a interesului credincioșilor Arhiepiscopiei Ortodoxe Grecești din America fata de frații noștri în Domnul, care sufera de pe urma crizei economice din Grecia și Europa", a declarat Arhiepiscopul Demetrios al Americii.

   "Prin furnizarea de combustibil necesar instituțiilor de caritate, cu ajutorul persoanelor de încredere și organizațiilor caritabile, ii ajutam in rezolvarea unor nevoi imediate", a mai adăugat acesta.

   Arhiepiscopia Ortodoxă Greacă din America și fraternitatea sa de binefacere au oferit asistență, in valoare de 1,2 milioane de dolari, persoanelor care sufera din cauza situației economice dificile din Grecia.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV