Icoana Maicii Domnului Prodromita, langa Sfantul Nectarie, la hramul Catedralei din Urziceni
Icoana Maicii Domnului Prodromita, langa Sfantul Nectarie, la hramul Catedralei din Urziceni
Icoana Maicii Domnului Prodromita se va afla langa moastele Sfantului Nectarie, la hramul Catedralei din Urziceni, spre inchinarea credinciosilor. Afla toate amanuntele si programul manifestarilor, in articolul de fata.

Icoana Maicii Domnului Prodromita, langa Sfantul Nectarie, la hramul Catedralei din Urziceni

03-11-2017 06:32:33
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, în zilele de 8-9 noiembrie 2017, Icoana Maicii Domnului Prodromița va fi adusă spre închinare la Catedrala din Urziceni.

Icoana Maicii Domnului Prodromița, la hramul de toamnă al Catedralei din Urziceni

Evenimentul este prilejuit de hramul de toamnă sărbătorirea Sfântului Ierarh Nectarie Taumaturgul (9 noiembrie): https://lonews.ro/media-cinema/23982-urziceni-live-incepe-o-noua-serie-de-transmisiuni-video-in-direct-zilnic-40-de-sfinte-liturghii-din-catedrala.html 

În anul 2013 Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Efrem ce păstorește peste Insula Eghina (Grecia) a dăruit credincioșilor din Urziceni o părticică din moaștele sfântului. 

Sfântul Ierarh Nectarie este unul dintre cei mai iubiți sfinți de dată recentă, mutarea sa la cele veșnice având loc pe data de 8 noiembrie 1920. Este considerat grabnic ajutător și vindecător de boli grele. 


De asemenea, Sfântul Nectarie și-a pus toată nădejdea și neîncetat s-a rugat Maicii Domnului, care l-a izbăvit din necazurile și încercările vieții. 


Prin urmare, socotim că aducerea Icoanei Maicii Domnului la praznicul Sfântului Nectarie va aduce prisos de binecuvântare și ajutor de la Împărăteasa Cerurilor. 


Preot paroh Bogdan Ionuț StancuVEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Icoana Prodromita a Maicii Domnului, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Icoana Prodromita a Maicii Domnului.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...