LONews / Stiri
Inregistrarea cu Cristian Pomohaci, un fals de doi bani - rezultatul expertizei unui renumit laborator din Danemarca. "Este o prostie!"

Inregistrarea cu Cristian Pomohaci, un fals de doi bani - rezultatul expertizei laboratorului din Danemarca

24-08-2017 12:59:29
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

"Apar din ce în ce mai multe informaţii contradictorii în scandalul în care este implicat fostul preot Cristian Pomohaci", se arata intr-un raport recent al publicatiei Romania TV.net, intitulat: Răsturnare de situaţie în cazul lui Cristian Pomohaci. Ce lucru ULUITOR a ieşit la iveală în legătură cu înregistrarea [ https://www.romaniatv.net/rasturnare-de-situatie-in-cazul-cristian-pomohaci-sex-cu-minori--inregistrarea-a-fost-modificata-de-28000-de-ori-video_372363.html#n ]

Inregistrarea cu Cristian Pomohaci, un fals de doi bani - rezultatul expertizei unui renumit laborator din Danemarca

Conform raportului amintit, "Mircea Sime, jurnalist România TV", a stat de vorbă cu părintele şi a aflat ca există o "expertiză care dovedeşte că înregistrarea" - pe baza careia Cristian Pomohaci a fost atacat in presa si, ulterior, in mare graba, inainte de aflarea rezultatelor anchetei oficiale, a fost caterisit de catre Arhiepiscopia de Alba Iulia - "este falsă".


Raportul Romania TV aminteste ca expertiza a fost "realizata în Danemarca", asupra "inregistrarii" care ar fi continut o "conversație între Pomohaci și Flaviu" (un minor despre care pressa a spus ca ar fi avut relatii homosexuale cu preotul-artist).

Inregistrarea cu Cristian Pomohaci, un fals de doi bani - rezultatul expertizei unui renumit laborator din Danemarca

Romania Tv, despre inregistrare: "a fost trimisă la expertizat, iar rezultatele prezentate sunt de-a dreptul șocante".

Despre inregistrarea efectuata "într-un mod foarte serios, pe înregistrarea de 22 de minute", raportul mai arata:
"Un reputat laborator european a dat o hârtie care spune foarte clar ca această înregistrare a suferit 28.000 de modificări - sustine Florina Gliga, cea care a comunicat rezultatul în direct la televizor".

"Este o prostie. Numai să le numeri, 28.000 de intervenții pentru ce?", a spus Luis Lazarus, citat de raport.

Citeste si: CRISTIAN POMOHACI. Am vazut usile larg deschise si presa predicand in Biserica... [ https://lonews.ro/manifestari-ateiste/23843-cazul-pomohaci-am-vazut-usile-bisericii-larg-deschise.html ]

Intre timp: Contestatia Parintelui Cristian Pomohaci a fost admisa de Mitropolia Ardealului [ https://lonews.ro/stiri/23897-contestatia-parintelui-cristian-pomohaci-a-fost-admisa-de-mitropolia-ardealului.html ]


CITESTE SI:

Vinovat sau nu, Episcopul de Husi va fi si el caterisit

***

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Episcopul Corneliu al Husilor, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Episcopul Corneliu al Husilor.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV