LONews / Stiri
Parintele Cristian Pomohaci a depus contestatie la decizia luata de Arhiepiscopia de Alba Iulia. Afla mai multe despre Parintele Cristian Pomohaci.

Parintele Cristian Pomohaci a depus contestatie

22-08-2017 14:44:10
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Foto By Cristian Todea1 - Own work, Public Domain, Link

Renumitul si indragitul Parinte si artist Cristian Pomohaci, a contestat o decizie luata cu aproape o luna in urma de catre Arhiepiscopia de Alba Iulia, prin care acestuia i s-ar retrage dreptul de a sluji in Biserica Ortodoxa Romana, acesta fiind preot paroh al bisericii din Mosuni - un satuc izolat al judetului Mures.


Informatia a fost oferita de un raport Mediafax, intitulat: Cristian Pomohaci a contestat excluderea sa din biserică (http://www.mediafax.ro/social/cristian-pomohaci-a-contestat-excluderea-sa-din-biserica-16702085), publicat in ultimele minute.

Va reamintim ca Arhiepiscopia de Alba Iulia in care se afla biserica pastorita de Parintele Cristian Pomohaci, se afla in jurisdictia Mitropoliei Ardealului, al carei Mitropolit este IPS Laurentiu Streza, incepand din data de 3 noiembrie 2005.


Parintele Cristian Pomohaci a depus contestatie


Conform aceluiasi raport Mediafax, contestatia va fi analizata in mai mult de o luna, reprezentantii Mitropoliei, asigurand ca ea a fost depusa in termenul stabilit de regulamentul bisericesc.


Cererea de anulare a deciziei Arhiepiscopiei de Alba Iulia, depusa de Parintele Cristian Pomohaci, pornita de la nevinovatia acestuia, contesta modul in care Arhiepiscopia a solutionat cazul iscat in presa si in care s-a tinut cont de pretentiile presei, de a fi judecat si caterisit, inainte de rezultatele anchetei oficiale, neincheiate inca.


Mai multe despre Parintele Cristian Pomohaci, puteti citi in paginile LONews, in dosarul special deschis pe aceasta tema: Parintele Cristian Pomohaci din Biserica Mosuni (https://lonews.ro/parintele-cristian-pomohaci-din-biserica-mosuni).

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Parintele Cristian Pomohaci din Biserica Mosuni, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Parintele Cristian Pomohaci din Biserica Mosuni.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV