Pe 23 ianuarie 2018, a avut loc întâlnirea anuală regulată a Adunării Episcopilor Ortodocși din Elveția, la Centrul Ortodox din Chambésy, lângă Geneva. Vezi tema discutată și numele participanților.

Mitropolitul român Iosif a participat la Adunarea Episcopilor Ortodocși din Elveția

25-01-2018 14:43:40
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
La întâlnire au participat Mitropolitul Ieremia (Patriarhia Ecumenică), Episcopul Macarie (Biserica Greacă), Mitropolitul Iosif (Patriarhia Română), Mitropolitul Ignațiu (Patriarhia Antiohiei), Mitropolitul Nestor (Biserica Rusă), Episcopul Andrei (Biserica Ortodoxă Sârbă).

Tema întâlnirii a fost o prezentare comună a Bisericilor Ortodoxe către autoritățile elvețiene, precum și recunoașterea Bisericii Ortodoxe la nivel cantonal din Lausanne.

Mitropolitul român Iosif a participat la Adunarea Episcopilor Ortodocși din Elveția - registru prim de ataşamente

Un raport in limba franceză, cu imagini, găsiţi ataşat aici: https://sites.google.com/site/aeosuisse/

          Ambasadorul Franței, în discuții cu Patriarhul rus - Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill al Moscovei și al Întregii Rusii a primit la reședința patriarhală și sinodală din Mănăstirea Sfântul Daniel, din Moscova, pe Sylvie Bermann, nou-numit Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Franței în Federația Rusă. vezi discuții, aici!... [CITEŞTE MAI MULT AICI]

          Întâlnire a studenților ortodocși, în Congo - Mitropolia ortodoxă de Katanga, din Congo, i-a invitat pe studenți, de curând, la o întâlnire pe durata a trei zile. Un set de fotografii făcute cu aceasta ocazie, gasiti pe această pagină.... [CITEŞTE MAI MULT AICI]

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV