LONews / Sport
SHAGYA BUFTEA 2017: Vezi Clasamentul final si Rezultatele Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra. Primarul Gheorghe Pistol inmaneaza premiile. VIDEO

SHAGYA BUFTEA 2017 - Clasament Rezultate Campionat Balcanic - Gheorghe Pistol inmaneaza premiile

25-09-2017 08:57:00
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Clasamentul rezultatelor Campionatului Balcanic de anduranta ecvestra, Cupa SHAGYA BUFTEA 2017, desfasurat in data de 23 septembrie in Buciumeni, Buftea, se prezinta astfel:


SHAGYA BUFTEA: Clasamentul rezultatelor la individual in Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Shagya Buftea 2017, primele 3 locuri:


Locul I SHAGYA BUFTEA: SERES TAMAS PETER din Romania (Targu Mures), cu calul GAJO
Locul II SHAGYA BUFTEA: LYUTOVA KATINA din Bulgaria, cu calul SHRAF
Locul III SHAGYA BUFTEA: DILARI BEKIR din Turcia, cu calul KELEBEK

SHAGYA BUFTEA: Clasamentul rezultatelor la individual in Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Shagya Buftea 2017, pozitii secundare:


Locul IV SHAGYA BUFTEA: DEMIR ERKAN din Turcia, cu calul ATLAS
Locul V SHAGYA BUFTEA: MINEVA ANGELINA din Bulgaria, cu calul INTIFADA
Locul VI SHAGYA BUFTEA: LAZAROVA VANYA din Bulgaria, cu calul KARLA
Locul VII SHAGYA BUFTEA: BANCIU BRANDUSA ILEANA din Romania, cu calul FIRA AKBA
Locul VIII SHAGYA BUFTEA: SETFANESCU RAZVAN din Romania, cu calul SANIA DE RENDPEINE
Locul IX SHAGYA BUFTEA: DOULGERIS DIMITRIOS din Romania, cu calul NAOMI
Locul X SHAGYA BUFTEA: MITONAS DIMITRIOS din Grecia, cu calul KOEKILAN
Locul XI SHAGYA BUFTEA: MITONA GIANNOULA din Grecia, cu calul APHRODITI
Locul XII SHAGYA BUFTEA: CURCA MARIUS din Romania, cu calul SIGLAVY BAGDADY
Locul XIII SHAGYA BUFTEA: MAKRI CHRYSA din Grecia, cu calul GOLDEN VALLEY
Locul XIV SHAGYA BUFTEA: DICKENCIK SELIN din Turcia, cu calul SOYKAN

S-a ascultat si intonat, in prezenta oficialitatilor conduse de primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol, imnul tarii castigatoare, Romania.


SHAGYA BUFTEA: Clasamentul rezultatelor pe echipe in Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Shagya Buftea 2017:

Locul I SHAGYA BUFTEA: Echipa Bulgariei
Locul II SHAGYA BUFTEA: Echipa Romaniei
Locul III SHAGYA BUFTEA: Echipa Turciei
Locul IV SHAGYA BUFTEA: Echipa Greciei
S-a ascultat si intonat, in prezenta oficialitatilor conduse de primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol, imnul tarii castigatoare, Bulgaria.

SHAGYA BUFTEA - Primarul Gheorghe Pistol felicita castigatorul Premiului Best Condition la Campionatul Balcanic de anduranta ecvestra, Shagya Buftea 2017:


Premiul Best Condition (BC) SHAGYA BUFTEA a fost acordat calului Karla, calarit de LAZAROVA VANYA, din Bulgaria, pentru cea mai buna prezentare si conditie a calului, in urma scorului veterinar, dupa incheierea cursei.

S-a ascultat si intonat din nou, in prezenta oficialitatilor conduse de primarul orasului Buftea, Gheorghe Pistol, imnul Bulgariei.


In articolul de fata, puteti urmari Gala Premiilor Cupa SHAGYA BUFTEA 2017, integral, in copie neprelucrata a transmisiunii in direct, desfasurata la Centrul National de Fotbal din Buciumeni, Buftea, incheiata prin oferirea premiilor participantilor la aceasta editie care face cinste Romaniei, in prezenta participantilor, organizatorilor, spectatorilor incantati si a primarului acestei localitati ilfovene, Gheorghe Pistol.

Campionatul Balcanic de Anduranță Ecvestră (SHAGYA BUFTEA 2017), organizat de Viorel Dabija, este cel mai important eveniment de anduranță ecvestră din România, totul fiind posibil cu sprijinul Primăriei Buftea și Consiliului Județean Ilfov împreună cu Clubul Sportiv Shagya, Federația Ecvestră Internațională și Federația Ecvestră Română.


Serviciul de presa LONews a fost partener media oficial al SHAGYA BUFTEA 2017, fiind unic difuzor de informatie LIVE, prin transmisiunile in direct video si audio de la fata locului, atat in tara cat si in strainatate, pe toata perioada de desfasurare a evenimentelor.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Cupa Shagya - Campionat de anduranta ecvestra, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Cupa Shagya - Campionat de anduranta ecvestra.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV