Sinodul din Creta: Biserica Rusa a incheiat analiza asupra documentelor semnate in Marele Sinod. Rezultatele au fost deja prezentate Patriarhului Chiril.

Sinodul din Creta: Biserica Rusa a incheiat analiza documentelor semnate in Marele Sinod

16-11-2017 06:50:12
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Foto: Patriarhul Chiril al Rusiei
Licenta utilizare: Kremlin.ru [CC BY 3.0 or CC BY 4.0], via Wikimedia Commons

Comisia Sinodală Biblică și Teologică a Bisericii Ortodoxe Ruse a finalizat analizarea documentelor Marelui si Sfantului Sinod Panortodox din Creta.

Sinodul din Creta: Biserica Rusa a finalizat analizarea documentelor semnate in Marele Sinod

In aceste zile, la sediul Institutului de Studii Superioare "Sfinții Chiril și Metodiu" din Moscova, Rusia, a avut loc sesiunea plenară a Comisiei Sinodale Biblice și Teologice a Bisericii Ortodoxe Ruse.


Membrii Comisiei au discutat pe marginea rezultatelor activității lor de analizare a documentelor Sfantului si Marelui Sinod Panortodox din Creta, numit in rapoartele locale cu titulatura: Sinodul celor 10 Biserici Locale, desfasurat în perioada 18-27 iunie 2016 în Grecia.


Textul final adoptat de Comisie în cadrul sesiunii, a fost transmis Sanctitatii Sale Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Chiril.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Sinodul din Creta - Sfantul si Marele Sinod Panortodox 18-27 iunie 2016, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Sinodul din Creta - Sfantul si Marele Sinod Panortodox 18-27 iunie 2016.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV