„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

Inventii jurnalistice, privind Biserica din Ucraina


05-08-2016 11:22:18 - Redactia Stiri - Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Biserica Ortodoxă Rusă consideră o "invenție jurnalistică", cuvintele atribuite reprezentantului Constantinopolului, pe marginea apartenentei canonice a Ucrainei (click aici).

Patriarhia Moscovei nu crede ca reprezentantul Constantinopolului, Arhiepiscopul Iov (Getcha) de Telmissos, ar fi numit Ucraina drept teritoriul canonic al Patriarhiei de Constantinopol.

Inventii jurnalistice, privind Biserica din Ucraina


"Arhiepiscopul Iov este un om foarte educat, un specialist în domeniul dreptului canonic. Nu putem crede că ar fi putut spune că 'teritoriul Ucrainei este teritoriul canonic al Bisericii Constantinopolului', a scris președintele adjunct al Departamentului Sinodal al Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei, protoiereul Nicolae Balasov (foto), într-un articol publicat de Interfax.


Conform protopopului, o astfel de declarație contrazice adevărul istoric, pe care poziția oficială a Patriarhiei de Constantinopol l-a confirmat de o mulțime de ori (inclusiv prin faptul că tocmai pentru aceasta Patriarhul Constantinopolului, Bartolomeu, i-a trimis o notificare oficială Patriarhului Rusiei, Kirill, in legatura cu viitoarea vizita in Kiev a Arhiepiscopului Iov). 

Inventii jurnalistice, privind Biserica din Ucraina


Protopopul Nicolae a declarat că interviul, care conținea declarația de mai sus, a fost pregatit de un suporter binecunoscut al schismei din Ucraina, care a fost, în trecut, un activist al sectei "Ambasada lui Dumnezeu". Articolul a fost publicat in revista RISU, susținuta de greco-catolicii (uniati) al căror lider a vorbit atât de scandalos vizavi de compatrioții săi ucraineni ortodocși (click aici).

"Arhiepiscopul Iov a participat la slujbe la Kiev, la invitația personală a Mitropolitului de Kiev și al Intregii Ucraine, Onufrie. Cred că demonstrează clar recunoaterea, de catre Patriarhia de Constantinopol, a singurei Biserici canonice din Ucraina. In ce priveste senzaționalul și senzațiile, le vom lăsa la conștiința jurnaliștilor care publică stiri", a spus părintele Nicolae.


"În orice caz, această afirmație este absolut lipsită de fundament istoric si canonic. Scrisoarea sinodală din 1686 a fost semnată de Patriarhul Constantinopolului Denis IV, de cei 21 de mitropoliți ai Bisericii din Constantinopol, a fost recunoscuta de către toți Patriarhii rasariteni și nu a fost niciodată pusă la îndoială de-a lungul secolelor", a concluzionat Pr. Nicolae.


Iti aducem aproape informatia la care altfel nu ai avea acces. Daca apreciezi activitatea noastra, acum ai ocazia sa primesti un Certificat de Membru Sustinator (Simpatizant) "Lăcaşuri Ortodoxe", dand click AICI! Aflandu-ne in cel de-al 10-lea an, te imbratisam ca membru al echipei noastre, cu bucurie!
TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: KIEV, UCRAINA

SFANTUL SI MARELE SINOD PANORTODOX

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!