LONews / Promo
Vezi programul transmisiunilor in direct Lacasuri Ortodoxe, de duminică, 04 februarie 2018. La fiecare sarbatoare, in fiecare sambata si duminica, Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Sfanta Liturghie Ortodoxa din mai multe locatii.

Slujba Sfintei Liturghii in direct, live, duminica, din mai multe locatii diferite

03-02-2018 08:30:01
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

La fiecare sarbatoare si in fiecare zi de sambata si duminica (iar in perioadele de post, zilnic), in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, incepand de la orele 7:30 AM, din mai multe locatii, simultan. Click aici pentru a vizionare.

In aceasta duminica, incepand cu ora 07:30, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Sfintei Liturghii, din mai multe locatii diferite: Biserica Podeanu (Sfantul Apostol Simon Zilotul), Catedrala Sfintii Imparati Constantin si Elena din Urziceni, Biserica Ortodoxa Romaneasca Sfanta Parascheva din Torino, Catedrala Ortodoxa Romaneasca din Paris si din alte locatii surpriza.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe. Transmisiunile in direct sunt efectuare de prin intermediul serviciilor specializate LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, ale Asociatiei Lacasuri Ortodoxe.

Transmisiunea in direct poate fi urmarita in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe cat si in paginile oficiale partenerilor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro - pe toate site-urile protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie) si Arhiepiscopia de Alba Iulia (www.reintregirea.ro - pe toate site-urile protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator si LiveCamera media PRODUCTION pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV