LONews / Promo
Vezi programul transmisiunilor in direct Lacasuri Ortodoxe, de vineri, 02 februarie 2018. La fiecare sarbatoare, in fiecare sambata si duminica, Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Sfanta Liturghie Ortodoxa din mai multe locatii.

Intampinarea Domnului - transmisiune in direct, vineri - 02 februarie, pe TV Lacasuri Ortodoxe: Slujba Utreniei si a Sfintei Liturghii

01-02-2018 08:30:02
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

La fiecare sarbatoare si in fiecare zi de sambata si duminica (iar in perioadele de post, zilnic), in programul TV al Agentiei de stiri Lăcaşuri Ortodoxe puteti urmari transmisiuni video in direct, incepand de la orele 7:30 AM, din mai multe locatii, simultan. Click aici pentru vizionare.

CITEȘTE ȘI: 2 februarie - Întâmpinarea Domnului: Te-am văzut! Hristoase, Tu ești Domnul meu!

Vineri, 02 februarie 2018, incepand cu ora 08:00, in playerul TV Lacasuri Ortodoxe veti putea urmari o noua transmisiune in direct: Slujba Utreniei si a Sfintei Liturghii de Intampinarea Domnului, din mai multe locatii diferite.

Transmisiunile live ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, efectuate simultan din mai multe localitati, pot fi vizionate pe mai multe canale TV, in paralel, in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe. Transmisiunile in direct sunt efectuare de prin intermediul serviciilor specializate LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator, ale Asociatiei Lacasuri Ortodoxe.

CITEŞTE ŞI: 1 februarie 2018 - Biserica se gătește, să primească în ea pe Domnul... Înainte-prăznuirea Întâmpinării Domnului și cinstirea Sfântul Mucenic Trifon

LA ZI: Sfântul Trifon - Deși trăim într-o lume consumistă, care pare că aruncă la groapa de gunoi a istoriei valorile naționale și tradițiile strămoșeșți, există o ,,foame” de motive de sărbătoare... [Vezi aici: Sfântul Trifon - Zarezan, sau Valentine’s Day...]

Transmisiunea in direct poate fi urmarita in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe cat si in paginile oficiale partenerilor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro - pe toate site-urile protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie) si Arhiepiscopia de Alba Iulia (www.reintregirea.ro - pe toate site-urile protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator si LiveCamera media PRODUCTION pe care le detine. In perioada posturilor, transmisiunile in direct au o frecventa mai mare.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV