LONews / Promo
Fii pe recepție: COLINDE VIDEO în DIRECT, într-un spectacol realizat cu profesioniști, transmis LIVE în cadrul programului de televiziune COLINDE TV, prezent și pe această pagină. Joi. 21 decembrie 2017, de la 17:00.

COLINDE VIDEO din Slobozia, într-un spectacol de excepție, transmis LIVE. In direct, din Catedrala: joi, 21 decembrie, de la 17:00

19-12-2017 17:58:44
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Joi, pe data de 21 decembrie 2017, începând cu ora 17:00, Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, prin voluntarii Serviciului specializat propriu LiveCamera media PRODUCTION, la invitația și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, va transmite în direct (LIVE) video un nou concert de colinde.

Colindele video live vor putea fi ascultate - iar colindătorii, văzuți - în programul de televiziune online COLINDE TV ( https://livecamera.ro/colinde-tv ), cât  și în programul TV Lăcașuri Ortodoxe ( www.lonews.ro și www.lacasuriortodoxe.ro), în plus programul deosebit de colinde fiind preluat și în paginile web ale rețelei web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro ). Concertul care va fi transmis live, este organizat în Catedrala „Înălţarea Domnului” din Municipiul Slobozia, fiind vorba despre cea de-a zecea ediţie a manifestării marcate de evoluția colindătorilor din teriotoriu, intitulată „Hristos se naşte, slăviţi-L!”.

Acesta nu este primul concert de colinde transmis în direct de Serviciul LiveCamera media PRODUCTION, astfel de transmisiuni live fiind efectuate de mai mulți ani, din Catedrala Sloboziei, prima transmisiune proprie prin serviciu de streaming online în direct fiind efectuată in anul 2008, din Sfânta Mânăstire Halmyris. Până la această dată, vă reamintim, însă că Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, prin intermediul aceluiași serviciu, a transmis in direct deja mai multe evenimente și programe video cu colinde, în apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului - Crăciunul - 2017, din București, Urziceni și din alte locații supriză.

Evenimentul de joi, la care vor participa colindători într-un număr mai mare decât în cazul spectacolelor transmise de noi în ultima lună, este organizat de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

Preasfințitul Părinte Episcop PS Vincențiu va fi prezent personal la concertul de colinde, un număr de cinci formaţii corale evoluând cu această ocazie, conform unei invitații lansate chiar de către Episcopie:

  • Colinde, cântate de: CORUL „SFÂNTUL ANTIM IVIREANUL” AL PROTOPOPIATULUI OLTENIŢA - Dirijor dl Ştefan Voicu;

  • Colinde, cântate de: CORUL SEMINARULUI TEOLOGIC „SFÂNTUL IOAN GURĂ DE AUR” DIN SLOBOZIA - Dirijor PC Prof. Cătălin Stanciu;

  • Colinde, cântate de: CORALA CATEDRALEI EPISCOPALE „ÎNĂLȚAREA DOMNULUI” DIN SLOBOZIA - Dirijor PC Prof. Cătălin Stanciu;

  • Colinde, cântate de: CORUL „MIHAIL VULPESCU” AL PROTOPOPIATULUI CĂLĂRAŞI - Dirijor dl Valeriu Croitoru;

  • Colinde, cântate de: CORUL „ANTON PANN” AL PROTOPOPIATULUI URZICENI - Dirijor PC Pr. Ovidiu Dincă;

  • Colinde, cântate de: CORUL „SFÂNTUL ANDREI” AL PROTOPOPIATULUI FETEŞTI – Dirijor Arhid. Adrian Clinciu;

  • Colinde, cântate de: CORALA „SFÂNTUL MARE MUCENIC MINA” A PROTOPOPIATULUI SLOBOZIA - Dirijor PC Prof. Cătălin Stanciu.

"Minunea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos este reînviată an de an în apropierea Crăciunului de colindători care aduc lumină în sufletele credincioşilor, motiv pentru care vă invităm să luaţi parte la bucuria noastră", se amintește în comunicatul pe care Episcopia Sloboziei și Călărașilor l-a emis, semnat de Biroul de Presă propriu.VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Colinde de Crăciun, la Nașterea Domnului, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Colinde de Crăciun, la Nașterea Domnului.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...