LONews / Promo
În timp ce maestrul Dan Puric se apropie de Urziceni, pentru a demonstra ce înseamnă "Să fii Român", Pr. Nicolae Tănase se îndreaptă spre Capitală, pentru a mărturisi despre tinerețe, curaj și libertate în lumea contemporană! Iar tu, VEZI LIVE ambele evenimente...

Părintele Nicolae Tănase, ÎN DIRECT din Biserica Șerban Vodă, în această duminică, de la 18:00

09-12-2017 06:39:39
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe și Biserica/Parohia "Șerban Vodă" din București, sector 4, str. Petre Țuțea nr. 1, vă invită, în Sfântul Post al Nașterii Domnului, în această duminică, la o nouă conferință:

Astfel, măine, duminică - 10 decembrie 2017,, de la orele 18:00, va conferenția Părintele Nicolae Tănase, de la Parohia Valea Plopului, județul Prahova, despre ""Tinerețe și curaj, mărturisire și libertate în lumea contemporană!""

VIZIONEAZĂ ȘI: Părintele Nicolae Bordaşiu, la Biserica Şerban Vodă - Rugul Aprins, 120 de minute de istorie

Prin urmaret, LIVE, în această duminică, în cadrul conferințelor transmise în direct, ne vom întâlni cu un alt invitat special aflat în mijlocul binecunoscutei comunități bisericești din Capitală.


Părintele Nicolae Tănase, ÎN DIRECT din Biserica Șerban Vodă

Conferința de duminică, organizată de Parohia Șerban Vodă din București, care de curând și-a sărbătorit hramul Sfântul Ierarh Nicolae (vezi inregistrarea video dand click aici), al cărei Părinte paroh este Pr. Dinu Pompiliu, în colaborare strânsă cu Dr. teolog Stelian Gomboș, are ca partener media oficial Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe, care va transmite in direct conferința

VIZIONEAZĂ ȘI: Răzvan Bucuroiu, despre a fi tânăr, într-o lume bătrână: Pur și simplu, am realizat că parcă am trăit două vieți diferite...
Conferința "Tinerețe și curaj, mărturisire și libertate în lumea contemporană!",  susținută de Părintele Nicolae Tănase, va putea fi urmarită LIVE în playerul TV Lăcașuri Ortodoxe, aflat pe paginile www.lacasuriortodoxe.ro și www.lonews.ro, fiind preluată în direct și de televiziunea on-line interactivă COLINDE TV. Totodată, aceasta va putea fi vizionată și pe rețeaua web a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor ( www.sf-esc.ro ) - conform binecuvântării acordate în ce privește mediatizarea acestei serii de conferințe organizate în Sfântul Post al Crăciunului 2017, de Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor - prin lucrătorii biroului mass-media al credincioșilor acestei eparhii. Transmiunea în direct a conferinței "Părintele Nicolae Tănase: Tinerețe și curaj, mărturisire și libertate în lumea contemporană!" din Biserica Șerban Vodă din București va fi prezentă și pe paginile web ale retelei Arhiepiscopiei de Alba Iulia ( www.reintregirea.ro ).

Duminica în care Pr. Nicolae Tănase va susține mult-așteptata conferință, este cea de-a 27-a Duminică după Rusalii, zi de cinstire aparte a Sfinților Mucenici Mina, Ermoghen si Evgraf, în care în sfintele biserici ortodoxe se va citi fragmentul evanghelic dedicat "Tămăduirii femeii gârbove".

VIZIONEAZĂ ȘI: Dan Puric (VIDEO integral) conferință despre mărturisitori, la Biserica Șerban Vodă din București

De asemenea, tot duminică, la orele dimineții (începând cu ora 8:00), veți putea urmări Slujba Utreniei și Slujba Sfintei Liturghii, din mai multe biserici aflate în țară și în străinătate, în cadrul aceluiași program tv, prezent în paginile web enumerate mai sus și in paginile Arhiepiscopiei de Alba Iulia si ale Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

VIZIONEAZĂ ȘI: Stelian Gomboș, despre sfinții mărturisitori din Rugul Aprins, în Biserica Sfinții Români Trapezului

Părintele Nicolae Tănase: Tinerețe și curaj, mărturisire și libertate în lumea contemporană!


Părintele Nicolae Tănase este tată a 6 copii, fiind căsătorit, și este preotul satelor Valea Plopului și Valea Screzii.


Începând din anul 1994, când a inființat Asociația Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi, acțiunile Părintelui au devenit cu mult mai vizibile, preotul militând puternic împotriva avorturilor și, totodată, luând în îngrijire temporară sau defintivă copii orfani sau copii ai străzii, abandonați de părinții lor sau care nu au reușit să-și găsească locul cuvenit în societate.

VIZIONEAZĂ ȘI: Drd. Florin Duțu - Conferința la Biserica Regina Maria, despre jertfă și mărturisire creștină în regimul comunist-ateu din Romania

Acțiunii pornite de Părintele Nicolae Tănase, s-au alăturat și sătenii, care se oferă sa-i gazduiască și să-i crească pe pruncii și tinerii abandonați, în această vreme numărul celor aflați în îngrijire ajungând la ordinul sutelor.

***
IMPORTANT: Înainte de conferința pe care Părintele Nicolae Tănase o va susține, în seara duminicii ce se apropie, în splendida Catedrala Șerban Vodă din București, un alt eveniment important va fi transmis, de asemenea, în direct, chiar în această seară (sâmbătă) de la orele 17:00, dintr-o altă impresionantă catedrală a țării - de această dată aflată la aproximativ o oră de Capitală - în Municipiul Urziceni, unde maestrul Dan Puric, binecunoscut actor, eseist, autor și regizor ortodox de teatru, va susține conferința intitulată "Să fii român!", organizată cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, de Pr. Bogdan-Ionuț Stancu - parohul Catedralei Sfinții Împărați Constantin și Elena și Sfântul Ierarh Nectarie (ale cărui sfinte moaște sunt găzduite aici), aparținând de Protoieria Urziceni, condusă de Pr. Aurel Berbec -  în strânsă colaborare cu Dr. teolog Stelian Gomboș.

Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe va transmite în direct video conferința din Urziceni, din calitatea de partener media oficial al evenimentului, în această seară, sâmbătă, 9 decembrie 2017, începând cu ora 17:00. Conferința "Dan Puric: Să fii Român!", va putea fi urmărită în direct în toate paginile web amintite mai sus. Conferința va fi preluată și de televiziunea COLINDE TV.

Și nu uitați: duminică, de la ora 18:00, organizatorii Pr. Dinu Pompiliu și ceilalți Părinți slujitori ai Parohiei bucureștene Șerban Vodă, Dr. teolog Stelian Gomboș, alături de partenerul media Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe®, vă așteaptă să le fiți aproape, într-un nou eveniment desfășurat cu binecuvântarea Preafericirii Sale Patriarhul Daniel al României!


Agenția de știri Lăcașuri Ortodoxe® aparține Asociației non-profit Lăcașuri Ortodoxe®

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: LiveCamera media PRODUCTION - transmisiuni video in direct online si prin cablu, productie video si film, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre LiveCamera media PRODUCTION - transmisiuni video in direct online si prin cablu, productie video si film.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV