LONews / Promo
Drd. Florin Duțu este autorul celei mai complete biografii a Părintelui Arsenie Boca. Poti urmari LIVE, aici, conferinta despre marturisitorii din comunism, din Biserica Reginei Maria Sfantul Miron - Bucuresti.

LIVE Conferinta Nationala cu autorul celei mai complete biografii a Pr. Arsenie Boca (duminica, de la 17:00)

24-11-2017 12:26:04
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Parohia "Miron Patriarhul, cu hramul "Nașterea Maicii Domnului", din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, Protoieria Sectorului 1, în parteneriat cu Centrul de Cercetări Științifice Interdisciplinare "Dumitru Stăniloae" al Universității "Valahia" din Târgoviște (CCSIDSUVT) și cu Fundația Ecumenică "Pro Axe Mundi" organizează seara duhovnicească: Jertfă și mărturisire creștină în timpul regimului comunist-ateu din România.

LIVE Conferinta Nationala cu Drd. Florin Duțu - autorul biografiei Pr. Arsenie Boca

Portretele pe care conferinta urmareste sa le traseze, aparute deja pe afisul de prezentare a evenimentului, sunt: Părintele Dumitru Stăniloae (1903-1993), Profesorul Nichifor Crainic (1889-1972) si Părintele Arsenie Boca (1910-1989).
Evenimentul științific și cultural-artistic, ce va avea loc duminică, 26 Noiembrie 2017, începând cu orele 17:00, la Biserica "Nașterea Maicii Domnului" (Strada Iani Buzoiani Nr. 2, Sector 1, București) va cuprinde o Conferință Națională susținută de Drd. Florin Duțu, autorul celei mai complete biografii a Părintelui Arsenie Boca, urmată de un concert de muzică psaltică, susținut de Grupul "Tronos" al Patriarhiei Române, condus de Pr.Arhid. Mihail Bucă - precizeaza Prof.Univ.Dr. Gheorghe F. Anghelescu.

Conferinta la Biserica Reginei Maria, LIVE: Jertfă și mărturisire creștină în comunism

Evenimentul, organizat de Pr. Ioan Traian Diaconu, Paroh al Bisericii "Miron Patriarhul", și de Prof.Univ.Dr. Gheorghe F. Anghelescu, Directorul CCSIDSUVT, se înscrie în seria de manifestări desfășurate în cadrul Patriarhiei Române în acest an, cu scopul comemorării Patriarhului Justinian Marina și apărătorilor Ortodoxiei ce au pătimit și s-au jertfit la noi în țară pentru dreapta credință în timpul regimului comunist - dupa cum ne-a informat unul dintre organizatori, Asist. Univ. Dr. Ionut Gh. Chircalan.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe® este partener media oficial al evenimentului si va transmite in direct conferinta "Jertfă și mărturisire creștină în timpul regimului comunist-ateu din România", in aceasta duminica, de la ora 17:00., din Biserica ctitorie a Reginei Maria, cu hramul Sfanta Maria si Miron Patriarhul [ http://bisericasfmariamironpatriarhul.ro/ ].

Adresa la care toti cei interesati sunt invitati sa fie prezent, pentru a lua parte la deosebitul eveniment, este: Strada Iani Buzoiani nr.1, sector 1, Bucuresti, Biserica in care va avea loc Conferinta sustinuta de Drd. Florin Duțu, despre unii idntre cei mai cunoscuti parinti marturisitori din perioada regimului comunist-ateu din Romania - Pr Dumitru Stăniloae, Pr Nichifor Crainic si Pr Arsenie Boca aflandu-se mai exact la piciorul Podului Grant, dinspre zona Arcului Triumf.


Transmisiunea in direct a evenimentului va putea fi urmarita atat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe ( www.lacasuriortodoxe.ro si www.lonews.ro ), cat si in paginile retelelor web ale partenerilor: Episcopia Sloboziei si Calarasilor www.sf-esc.ro (preluata in paginile tuturor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie) si Arhiepiscopia de Alba Iulia www.reintregirea.ro (in paginile tuturor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie).

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Parintele Arsenie Boca, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Parintele Arsenie Boca.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV