LONews / Politici

Patriarhul Georgiei, acuzat de atingere adusa suveranitatii Statului

31-01-2013 08:59:43
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

   Susținătorii Președintelui georgian Mihail Saakașvili au criticat puternic vizita Patriarhului Catolicos Ilie al II-lea la Moscova.  Membrii partidului de guvernamant, Mișcarea Naționala Unita, l-au criticat pe Patriarhul-catolicos Ilie al II-lea al Georgiei.

   "Este imposibil să lasam sa treaca, fara vreo reactie, vizita Patriarhului Moscovei și întâlnirea sa cu Vladimir Putin", se arata in declarația semnata de Zorab Japaridze și Sergo Ratiani, în numele parlamentarilor Mișcării Naționale Unite.
   Acestia considera că "o discutie cu deferență exagerata in fata unui stat inamic ar aduce atingere suveranității Georgiei".

   La rândul său, liderul "Alb" și organizatorul principal al colectării de semnături pentru demisia președintelui Mihail Saakașvili, Temur Sasiasvili, și-a exprimat opinia, conform careia deputații nu ar fi exprimat nimic altceva "decat opinia lui Saakașvili".
   "Acesta este si motivul pentru care am spus de mai multe ori că liderul lor nationalist ar trebui să poarte o cămașă de forță. Ei si-au mai ridicat vocea împotriva pilonilor spiritualității noastre!" – a incheiat el, pentru presa locala.
 

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV