LONews / Politici
PS Ignatie, noul Episcop al Hușilor, a fost inclus în Sinodul Permanent al BOR din anul 2018, printr-o decizie recentă a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Vezi cine sunt ceilalți doi membri care i se alătură.

Episcopul Hușilor a fost inclus în Sinodul Permanent al BOR din anul 2018

20-12-2017 07:32:39
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Preasfințitul Părinte Ignatie, noul Episcop al Hușilor, a fost desemnat pentru a se adăuga membrilor de drept ai Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Române din anul 2018.


Decizia a fost luată în ziua de 18 decembrie 2017, în cadrul ședinței de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, între alte hotărâri, în Sala Sinodală din Reședința Patriarhală, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.


Alături de noul Episcop de Huși, PS Părinte Ignatie, au mai fost desemnați alți doi ierarhi eparhioți care se vor adaugă membrilor de drept ai Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Române (BOR) din anul 2018. Ceilalți doi arhierei sunt: Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit onorific IPS Nifon, Arhiepiscop de Târgoviște și Preasfințitul Părinte PS Mihail, Episcopul Ortodox Român al Australiei și Noii Zeelande.

Informația ne-a fost oferită de Biroul de Presă al Patriarhiei Române, care a emis, în ultimele ore, un comunicat oficial pe această temă.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Biserica Ortodoxă Română - Patriarhia Română, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Biserica Ortodoxă Română - Patriarhia Română.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...