LONews / Politici
Margareta, Custodele Coroanei române: îmi închin viața și munca națiunii noastre și românilor de pe tot Pământul. Proclamația Custodelui Coroanei române către țară

Principesa Margareta: Proclamația Custodelui Coroanei române către țară

06-12-2017 19:00:00
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Chemată a fi urmașa bunului Rege Mihai, care mi-a lăsat ca sfântă moștenire iubirea și credința față de România, voi continua munca și voi respecta legământul său. 

În eforturile pentru dezvoltarea și consolidarea țării, voi avea ca model exemplul părintelui nostru și convingerea lui în destinul poporului român. 


Aduc adâncă recunoștință celor patru generații anterioare ale familiei mele, care au creat legătura între țară și Casa Regală. O sută cincizeci de ani care au adus României instituții moderne, dezvoltare, consolidare și deschidere către lume. 


În lunga sa viață, al patrulea rege al României a găsit sprijin în credință, în speranță și în răbdare. În toate împrejurările, el a răspuns cu dreptate și, când a fost posibil, cu iertare. 


Sunt sigură că, în viitor, românii vor rămâne iubitori de Coroană, uniți în conștiință și acțiune, pentru propășirea națională, în contextul Uniunii Europene și al Alianței Nord-Atlantice. 


Cu emoție și onoare, cu simț al datoriei, ca bună româncă și Custode al Coroanei, îmi închin viața și munca națiunii noastre și românilor de pe tot Pământul. 


Așa să ne ajute Dumnezeu! 

Margareta,
Custodele Coroanei române
6 decembrie 2017 

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Familia Regala a Romaniei, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Familia Regala a Romaniei.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV