LONews / Politici
Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui este autorizat să transmită declaraţia Declaraţia noului Șef al Familiei Regale a României:

REGELE MIHAI a trecut la Domnul. Declarația noului Șef al Familiei Regale a României 

05-12-2017 19:00:00
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Români,

Țara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste nouă decenii, el a închinat României toate puterile, cu devotament și răbdare. 


Am pierdut, ca voi toți, un părinte. O pierdere personală și o pierdere pentru întreaga Națiune. În aceste clipe grele, suntem uniți în suferința noastră.


Cu infinită iubire și principii puternice, Regele Mihai a înscris în cartea Neamului cea mai valoroasă pagină din istoria contemporană. 


Bunătatea și iertarea sa au învins toate relele secolului trecut. Înțelepciunea lui a asigurat continuitatea identității noastre, în momente de gravă abatere de la mersul firesc al țării. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului român.


Prin întreaga sa viață, tatăl meu a continuat legătura Familiei Regale cu națiunea română. Pentru ziua noastră de mâine, el ne-a dăruit ziua lui de astăzi.


Începe un nou timp pentru Casa Regală a României. Cu aceleași principii și sentimente ca ale tatălui meu, voi continua să servesc interesele fundamentale ale poporul român.


Așa să ne ajute Dumnezeu!


Margareta,
Custodele Coroanei române 

5 decembrie 2017

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Familia Regala a Romaniei, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Familia Regala a Romaniei.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV