„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

Donald Trump comparat cu Bunul Samaritean, de fostul lider anglican


03-04-2017 12:33:19 - Redactia Stiri - Politici
Președintele american Donald Trump a fost comparat cu Bunul Samaritean, de catre fostul cleric lider al Bisericii Anglicane.

Lord Carey Clifton, care a condus Biserica Angliei din 1991 până în 2002, l-a comparat pe Trump cu Bunul Samaritean, o figură biblică care a ajutat victima unui jaf atunci când nimeni altcineva nu a facut-o.

„Mulți vor replica la adresa asemanarii lui Donald Trump cu Samariteanul, dar de ce nu, de ce nu?“, a spus Lord Carey, la Festivalul Literar Oxford.

„Nu este adevărat că am fost răniti și lăsati la marginea comunităților, uitati de elita care este prea distrasa și ocupata cu jurnalele proprii, prea ocupata ca să mai vada pe cineva aflat în primejdie?"

„Iar intervenția a venit dintr-o parte cu totul neașteptată, a samariteanului, membru al unei grupari disprețuite de Israel“.

Când a fost întrebat despre stilul de viață luxos al magnatului din New York si despre „indiferenta fata de liniile directoare sexuale conservatoare“ - Trump avand la activ trei căsătorii - fostul Arhiepiscop a răspuns, conform RT: „Atitudinile sale sunt lipsite de relevanță. Averea sa este dincolo de ceea ce ne imaginam noi cu totii ca ar fi".

Lauda aparenta a Lordului Carey la adresa Președintelui american îl pune pe acesta in opozitie cu actualul Arhiepiscop de Canterbury, Justin Welby, care a criticat încercările recente ale lui Trump de a impune o interdicție de călătorie pentru persoanele dintr-un număr de țări predominant musulmane (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

„Politicile care se bazeaza pe frica... vor duce la rezultate teribile“, a spus Welby la momentul respectiv. (LONews)
TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: LONDRA, ANGLIA

POLITICI

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!