LONews / Meteo - Vremea
Gerul nu ne lasă. Meteorologii anunţă temperaturi scăzute în aproape toată ţara.

Vezi prognoza meteo de astăzi, 23 ianuarie 2018, în toate oraşele din ţară.

23-01-2018 06:30:24
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Astăzi, 23 ianuarie 2018, va fi frig. Vom avea parte de temperaturi scăzute în aproape toată ţara. Astfel, maxima zilei va fi de 1° C, în Dobrogea, iar minima va fi de -16° C, la munte.

PROGNOZA METEO pentru 22 si 23 ianuarie. Ninsori în aproape ... - Vezi si pe libertatea.ro

Vremea în ţară. Vezi ce spun meteorologii despre vremea de astăzi, 23 ianuarie 2018

În Sud şi Sud-Est vom avea parte de cer senin, iar temperaturile vor porni de la -13° C, în Buzau şi vor ajunge la -3° C, în Târgovişte. Nu vom avea parte de prea mulţi nori.

Vezi prognoza meteo de astăzi, 23 ianuarie 2018, în toate oraşele ... - Vezi si pe lonews.ro

La munte vom avea parte de cer senin, iar temperaturile vor porni de la -16° C, în Braşov şi vor ajunge la -8° C, în Râmnicu Vâlcea. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 48%, cu nori.

Prognoza METEO pentru 22, 23 și 24 ianuarie: Ninsori - Vezi si pe jurnalul.ro

În ce priveşte temperaturile din Vest, maxima zilei se va înregistra în Timişoara, şi va atinge -0° C, iar minima zilei se va înregistra în Deva, şi va fi de -10° C. Viteza vântului va ajunge până la 5 km/h. Vom avea parte, în special de . Cerul va fi plin de nori.

Cod galben de ninsori și viscol | Opt județe, sub atenționare meteo - Vezi si pe libertatea.ro

În Dobrogea, vântul va bate cu o viteză de până la 44 km/h, şi vom avea parte de cer senin. Minima va fi de -6° C, în Tulcea, iar maxima va fi de 1° C, în Mangalia. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

Prognoza METEO pentru 23, 24 și 25 ianuarie: Cer noros - Vezi si pe jurnalul.ro

În Sud Vest vom avea parte de ninsoare ușoară, iar temperaturile vor porni de la -11° C, în Calafat şi vor ajunge la -0° C, în Craiova. Cerul va fi plin de nori.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi ... - Vezi si pe libertatea.ro

În Centru, vântul va bate cu o viteză de până la 5 km/h, şi vom avea parte de ninsoare ușoară. Minima va fi de -10° C, în Sibiu, iar maxima va fi de -3° C, în Alba Iulia. Afara va fi înnorat.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 28 ianuarie 2018. Ce ... - Vezi si pe huff.ro

În Nord Est si Est, vântul va bate cu o viteză de până la 22 km/h, şi vom avea parte de nori împrăștiați. Minima va fi de -13° C, în Iaşi, iar maxima va fi de -6° C, în Bacău. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 48%, cu nori.

Prognoza meteo pentru intervalul 19-21 ianuarie. Va ninge la munte - Vezi si pe libertatea.ro

În Nord, vântul va bate cu o viteză de până la 5 km/h, şi vom avea parte de ninsoare ușoară. Minima va fi de -7° C, în Suceava, iar maxima va fi de -4° C, în Satu Mare. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

Prognoza meteo: cât de ger se anunţă în următoarea perioadă. De ... - Vezi si pe adevarul.ro

Află ce spun meteorologii despre vremea de astăzi, 23 ianuarie 2018, din marile oraşe

În Bucureşti vântul va sufla cu o viteză de 4km/h, iar locuitorii din Bucureşti şi din împrejurimi vor avea parte de cer senin. Temperaturile vor fi cuprinse între -7° C şi -4° C. Vom vedea puternic lumina soarelui, întrucât cerul nu va avea parte de prea mulţi nori.

Vremea în Dobrogea. Temperaturile vor creşte semnificativ, arată ... - Vezi si pe adevarul.ro

În Giurgiu: cer senin. Viteza vântului nu va depăşi: 10km/h. Temperaturile vor fi cuprinse între -6° C şi -4° C. Nu vom avea parte de prea mulţi nori.

PROGNOZA METEO pentru 22 si 23 ianuarie. Ninsori în aproape ... - Vezi si pe libertatea.ro

După cum ne informează meteorologii, temperaturile, din Ploieşti vor fi cuprinse între -8° C şi -5° C, iar viteza vântului va ajunge la 6km/h. Locuitorii vor avea parte de cer senin. Va fi cer senin.

Prognoza meteo în intervalul 15-28 ianuarie 2018. Vremea în ... - Vezi si pe libertatea.ro

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Târgovişte: maxima zilei va fi de -3° C, iar minima va fi de -7° C. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 48%, cu nori. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 4km/h si vom avea parte de cer senin.

Vremea în ianuarie pentru București 2018 - Prognoză AccuWeather ... - Vezi si pe accuweather.com

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Alexandria: maxima zilei va fi de -4° C, iar minima va fi de -5° C. Nu vom avea parte de prea mulţi nori. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 12km/h si vom avea parte de cer senin.

Prognoza meteo pentru 23 ianuarie - TRINITAS TV - Vezi si pe trinitas.tv

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Buzau: maxima zilei va fi de -10° C, iar minima va fi de -13° C. Va fi cer senin. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 10km/h si vom avea parte de cer senin.

Prognoza METEO pentru 22, 23 și 24 ianuarie: Ninsori - Vezi si pe jurnalul.ro

În Slobozia vântul va sufla cu o viteză de 20km/h, iar locuitorii din Slobozia şi din împrejurimi vor avea parte de cer senin. Temperaturile vor fi cuprinse între -7° C şi -6° C. Va fi cer senin.

Prognoza METEO pentru 23, 24 și 25 ianuarie 2017 - Vezi si pe jurnalul.ro

În Braşov vom avea parte de cer senin, iar minima zilei va fi -16° C, iar maxima zilei va fi -14° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 3km/h. Vom avea cer senin, pe parcursul întregii zile.

Prognoza meteo. Vremea în București, 22 ianuarie - 28 ianuarie ... - Vezi si pe dcnews.ro

Temperatura, în Râmnicu Vâlcea nu va depăşi -8 ° C. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 48%, cu nori. Minima zilei va fi de -8° C, şi vom avea parte de ninsoare ușoară. Viteza vântului va ajunge pana la 4km/h.

ANM, prognoză meteo 15 - 28 ianuarie. Vremea pe regiuni - DC News - Vezi si pe dcnews.ro

Temperatura, în Sinaia nu va depăşi -14 ° C. Vom vedea puternic lumina soarelui, întrucât cerul nu va avea parte de prea mulţi nori. Minima zilei va fi de -16° C, şi vom avea parte de cer senin. Viteza vântului va ajunge pana la 3km/h.

ANM, prognoza meteo pe TREI LUNI. VREMEA în IANUARIE ... - Vezi si pe dcnews.ro

Temperatura, în Miercurea Ciuc nu va depăşi -12 ° C. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 44%, cu nori. Minima zilei va fi de -12° C, şi vom avea parte de cer senin. Viteza vântului va ajunge pana la 4km/h.

Prognoza meteo 23 ianuarie. Vine gerul peste Romania! - Fanatik - Vezi si pe fanatik.ro

Temperatura, în Predeal nu va depăşi -14 ° C. Vom avea cer senin, pe parcursul întregii zile. Minima zilei va fi de -16° C, şi vom avea parte de cer senin. Viteza vântului va ajunge pana la 3km/h.

Temperatura, în Timişoara nu va depăşi -0 ° C. Afara va fi înnorat. Minima zilei va fi de -2° C, şi vom avea parte de ninsoare ușoară. Viteza vântului va ajunge pana la 5km/h.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Deva: maxima zilei va fi de -7° C, iar minima va fi de -10° C. Cerul va fi plin de nori. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 4km/h si vom avea parte de cer senin.

În Arad vom avea parte de cer senin, iar minima zilei va fi -4° C, iar maxima zilei va fi -0° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 5km/h. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

În Reşiţa vom avea parte de cer acoperit de nori, iar minima zilei va fi -4° C, iar maxima zilei va fi -0° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 5km/h. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 88%, de nori.

Locuitorii din zona Oradea vor avea parte de cer senin. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 5km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între -5° C şi -4° C. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 80%, cu nori.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Constanţa: maxima zilei va fi de -2° C, iar minima va fi de -5° C. Va fi cer senin. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 37km/h si vom avea parte de cer senin.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Mangalia: maxima zilei va fi de 1° C, iar minima va fi de -4° C. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 56%, cu nori. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 44km/h si vom avea parte de cer senin.

După cum ne informează meteorologii, temperaturile, din Tulcea vor fi cuprinse între -6° C şi -5° C, iar viteza vântului va ajunge la 27km/h. Locuitorii vor avea parte de cer senin. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Craiova: maxima zilei va fi de -0° C, iar minima va fi de -3° C. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 88%, de nori. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 9km/h si vom avea parte de ninsoare ușoară.

În Calafat vântul va sufla cu o viteză de 4km/h, iar locuitorii din Calafat şi din împrejurimi vor avea parte de cer senin. Temperaturile vor fi cuprinse între -11° C şi -10° C. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 36%, cu nori.

În Drobeta Turnu Severin vântul va sufla cu o viteză de 3km/h, iar locuitorii din Drobeta Turnu Severin şi din împrejurimi vor avea parte de cer senin. Temperaturile vor fi cuprinse între -9° C şi -9° C. Va fi destul de înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 64%, cu nori.

După cum ne informează meteorologii, temperaturile, din Cluj-Napoca vor fi cuprinse între -9° C şi -4° C, iar viteza vântului va ajunge la 3km/h. Locuitorii vor avea parte de ninsoare ușoară. Soarele nu ne va intra în ochi, întrucat cerul va fi destul de înnorat.

În Targu Mureş vom avea parte de cer senin, iar minima zilei va fi -4° C, iar maxima zilei va fi -4° C. Vântul va sufla cu o viteză de până la 5km/h. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit în proporţie de 92%, de nori.

După cum ne informează meteorologii, temperaturile, din Sibiu vor fi cuprinse între -10° C şi -4° C, iar viteza vântului va ajunge la 2km/h. Locuitorii vor avea parte de ninsoare ușoară. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 44%, cu nori.

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Alba Iulia, temperaturile vor fi cuprinse între -8° C şi -3° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 3km/h. Vom avea parte de ninsoare ușoară. Va fi vreme destul de înnorată.

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Iaşi, temperaturile vor fi cuprinse între -13° C şi -9° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 10km/h. Vom avea parte de nori împrăștiați. Nu vom avea parte de prea mulţi nori.

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Bacău, temperaturile vor fi cuprinse între -8° C şi -6° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 10km/h. Vom avea parte de cer senin. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 48%, cu nori.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Galaţi: maxima zilei va fi de -6° C, iar minima va fi de -7° C. Vom avea cer senin, pe parcursul întregii zile. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 22km/h si vom avea parte de cer senin.

După cum ne informează meteorologii, temperaturile, din Brăila vor fi cuprinse între -7° C şi -7° C, iar viteza vântului va ajunge la 21km/h. Locuitorii vor avea parte de cer senin. Vom avea cer senin, pe parcursul întregii zile.

În ce priveşte prognoza meteorologică pentru Satu Mare, temperaturile vor fi cuprinse între -4° C şi -4° C. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 5km/h. Vom avea parte de cer senin. Cerul va fi acoperit în proporţie de aproximativ 44%, cu nori.

După cum ne informează meteorologii, temperaturile, din Baia Mare vor fi cuprinse între -4° C şi -4° C, iar viteza vântului va ajunge la 1km/h. Locuitorii vor avea parte de ninsoare ușoară. Afara va fi înnorat.

Să vedem ce anunţă meteorologii pentru Suceava: maxima zilei va fi de -6° C, iar minima va fi de -7° C. Afara va fi înnorat. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 5km/h si vom avea parte de ninsoare ușoară.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV