LONews / Media & Cinema
Cody McCarver a transmis, recent, un mesaj Statelor Unite, printr-un cântec original, intitulat "Rise Up", în care amintește cât de puternică este comuniunea în Hristos, în rândul creștinilor.

Cody McCarver și Rise Up sau... despre viața neprezentată a vedetelor

15-01-2018 12:57:44
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Născut în Tennessee, Cody McCarver, în prezent solist și keyboardist pentru grupul de muzică country Confederate Railroad, a amintit, conform CBN News, în aceste zile, un moment în care își pierduse cu adevărat speranța, cufundându-se adânc într-o viață plină de alcool și droguri.

Vestea decesului tatălui său aflat în închisoare, avea să sporească și mai puternic cârtirea acestuia în fața lui Dumnezeu, în ciuda unei experiențe timpurii bisericești pe care o trăise.


"Am fost crescut în biserică. Eram pianistul bisericii noastre, la vârsta de 9 ani. Mama a predat la școala duminicală și nu am ratat niciodată mersul la biserică", a declarat McCarver pentru revista Faithwire, citată de CBN News.

"Când eram adolescent, am descoperit că pot face muzică în baruri și pot face bani și sa mă distrez când o fac".

În cele din urmă, familia sa a avut o dispută cu o biserică:
"Nu ne-am întors niciodată și a fost începutul sfârșitului, pentru mine și pentru familia mea", a spus McCarver, mărturisind că abia mai târziu aveau să realizeze că făcuseră greșeala să se încreadă într-un om, și nu în Dumnezeu.

Vestea decesului tatălui l-a șocat cel mai tare și l-a îndepărtat de Dumnezeu, până când, la un moment dat, mărturisește că a auzit un glas: "Mi-a spus că îmi scosese tatăl din închisoare". Ulterior a aflat, de la capelanul închisorii, că tatăl său se îndreptase spre credință, între lucrurile din celulă descoperind și unele notițe și studii biblice ale acestuia. Din acea zi a redevinit credincios...


COMENTARII

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV