LONews / Media & Cinema
Paddington 2 trailer - descărcat integral - vezi filmul despre familie, în familie (VIDEO). Surprinde-l pe ursulețul Paddington în situațiile care l-au surprins până și pe el, în noua sa apariție, lângă actori reali...

Paddington 2 - vezi filmul despre familie, în familie (VIDEO și trailer)

13-01-2018 08:56:43
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Când apărea prima dată în Gara Paddington din Londra, micuțul urs orfan, cu pălăria sa de culoare roșu-aprins, se simțea într-adevăr pierdut. Știa că a fost trimis aici, din Darkest Peru, pentru a găsi o familie de oameni care să-l iubească și să-l primească în sânul ei. Biletul pe care mătușa i-l pusese în jurul gâtului spunea destule. "Please look after this bear", implorând pe fiecare dintre trecători: "Vă rog să aveți grijă de acest urs". Numai că reacțiile majorității londonezilor care se plimbau pe lângă el nu erau tocmai cele la care se așteptase. Nici măcar unul nu-l asculta într-atât încât să-i ofere ocazia să se prezinte măcar politicos...


Astfel, în aceste zile, popularul ursuleț - teddy bear - Paddington se întoarce, urmând primului său succes de box office, cu Paddington 2. Merită să fim și noi pe aproape!


PADDINGTON 2 Trailer - Oficial, la primă vedere în cinematografele din Marea Britanie

Mătușa lui iubitoare, Lucy - care se stabilește într-un azil pentru urșii pensionați - îi vorbise despre obiceiurile omenești. Ea îl asigurase că oamenii nu au uitat cum să trateze un străin. La urma urmei, exploratorul englez care îi întâlnise, cu mult timp în urmă, pe mătușa Lucy și pe soțul ei, unchiul Pastuzo, în sălbăticia din Peru, îi învățase totul: de la bucuria discursului uman până la... minunea de marmeladă.

Cu toate acestea, oamenii de aici sunt atât de diferiți... Acesta să fie oare și motivul pentru care londonezii s-au bucurat primii de lansarea noului film, încă din 10 noiembrie anul trecut? Cine să știe? Cert este că toți ceilalți mai au de așteptat destul de mult. Abia pe 12 ianuarie 2018, filmul și-a făcut intrarea in SUA... 


Paddington 2 Oficial Trailer - Hugh Grant Film HD

În cele din urmă, o familie de oameni se oprește suficient încât să-l poată asculta pe micuțul urs. Mai exact, doamna Brown se oprește să asculte, fiindcă soțul ei, domnul Brown, nu prea vrea să se amestece, iar cei doi copii ai lor, Jonathan și Judy, nu sunt nici ei atât de entuziasmați de întârzierea produsă deja.

Dar doamna nu poate suporta să lase un astfel de urs mic, singur, într-o gară, într-o noapte atât de ploioasă, insistând să ia cu ea mica "minge vorbitoare de blană" în casa lor, peste noapte, urmând ca dimineața ce va veni să-l îndrume cumva către oamenii potriviți.

Paddington este de acord, tăcut, să vină, oferindu-le tuturor un zâmbet de bucurie. După o noapte bună de odihnă... Dl. Brown, un evaluator de asigurări îngrijorat de implicațiile pe care le-ar putea avea această experiență, a trecut și el cu brio peste riscul la care apreciase că îi va fi supusă familia. Urmează, însă, multe aventuri...


Hai să revedem o scenă și din prima parte Paddington - Haosul din baie

Ei bine, toți spectatorii vor descoperi în această adaptare cinematografică, seria de povestiri pe care Michael Bond a lucrat-o pentru copii, lansată încă din anul 1958.

Modelul pozitiv bun prezentat de film, însă, care ne-a făcut să luăm în seamă această scurtă recenzie, mai ales într-o perioadă în care suntem toti preocupați de asta, este... fuga disperată după o familie. Chiar dacă este vorba despre dorința aprinsă a unui ursuleț de a nu rămâne singur, totuși, omul are ce învăța din asta, frumusețea și bucuria unei familii fiind împărtășită cu atât de multa râvnă spectatorului îndoctrinat, mai nou, cu alte idei despre viață. 

PADDINGTON - Trailer 2 - Pe DVD, film integral

Rămas orfan de la o vârstă fragedă, crescut de mătușa și unchiul său, Paddington învață să vorbească despre om și să aprecieze manierele și calitățile umane, urmând, la rândul său, efortul, spre exemplu, de a fi politicos în orice situație. 

Paddington este înclinat în mod natural să caute cele mai bune persoane, în ciuda defectelor lor. El o face cu Brownii și, în cele din urmă, îi câștigă de partea sa, dl. Brown ajungând atât de departe încât să fie auzit spunând, în apărarea lui Paddington:

"Îl iubim pe Paddington. Și asta îl face să devină familia noastră".
Regizor: Paul King
Actori: Hugh Grant, Hugh Bonneville, Sally Hawkins,Brendan Gleeson,Julie Walters,Jim Broadbent,Peter Capaldi,Ben Whishaw

Paddington 2 Trailer nou 2017-2018 HD

Familia este într-adevăr partea cea mai importantă a acestui film. Este ceva pe care Paddington o caută cu toată puterea sa. Ba chiar ajungem acolo, încât sa remarcâm dragostea domnului Brown devenit părinte, ca și când ar fi în fața unui nou-născut, crescând și asumându-și până și pericolele și riscul, transformat într-un tată deja protector.

Mai târziu, devine clar că asumarea riscurilor, de către tată, poate fi foarte necesară, atunci când un membru al familiei este în pericol... fie el și acoperit cu ceva blăniță. Și, nu chiar un membru oarecare, ci un membru care, atunci când devine speriat de o împrejurare în care aude o voce strâină, își poate face auzită chiar șî credința, întrebând: "Tu ești, Doamne?". Credem că merită să-l vezi, de asemenea, în familie...

Și, uite-l aici pe Paddington, făcând marmeladă, într-un clip video IMDb Exclusive:


Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...