LONews / Media & Cinema
Vă oferim, în articolul de faţă, o înregistrare video care îl surprinde în mai multe cadre, pe Patriarhul României, Daniel, la Moscova, într-o întrunire a Patriarhilor ortodocşi.

Patriarhul Daniel la Moscova, surprins de o cameră video din sală

05-12-2017 07:06:05
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Patriarhii ortodocși s-au adunat la Moscova, în Marea Adunare a Patriarhiei Moscovei, pentru a sărbători cea de-a 100-a aniversare a restaurării Patriarhiei în Biserica Ortodoxă Rusă.


Va oferim, în articolul de faţă, o înregistrare video realizată cu acest prilej, din sală:Conform Biroului de Presă al Patriarhiei Române, în aceste zile a avut loc o întâlnire între Patriarhul Daniel al României şi Patriarhul Rusiei, Kiril.

Evenimentul centenarului a oferit, astfel, şi ocazia discutării "problemelor actuale", asigură acelaşi comunicat, amintind că "situația bisericească dificilă din Ucraina" s-a aflat pe lista subiectelor abordate în discuţia dintre cei doi, alături de rememorarea "suferințelor îndurate de Biserica Ortodoxă Rusă și de alte Biserici Ortodoxe în timpul persecuției comuniste".

"Problema contemporană a secularizării", inclusiv "criza spirituală a familiei contemporane", nu a fost omisă în cadrul întâlnirii între cei doi Patriarhi ortodocşi.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Centenar Patriarhia Rusa - 100 de ani de la restaurarea Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Ruse, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Centenar Patriarhia Rusa - 100 de ani de la restaurarea Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Ruse.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV