LONews / Media & Cinema
La Sarbatoarea Sfantului Cuvios Antonie de la Iezerul Valcei, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis LIVE Slujba oficiata de PS Timotei Prahoveanul. VEZI inregistrarea video integral.

PS Timotei Prahoveanul in ziua Sfantului Antonie de la Iezer, in biserica din Titan (video integral)

24-11-2017 11:57:51
Abonează-te la newsletter-ul LONews!

Ieri, joi, 23 11 2017, la Sarbatoarea Sfantului Cuvios Antonie de la Iezerul Valcei, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, prin Serviciile de voluntariat proprii specializate LiveCamera MEDIA Production si NETCreator, a transmis in direct Slujba Sfintei Liturghii oficiata de Preasfintitul Parinte Episcop Vicar Timotei Prahoveanul, din Biserica Sfantul Cuvios Antonie a cartierului Titan, Bucuresti.


Sfantul Antonie de la Iezerul Valcea - inregistrarea transmisiunii video in direct

Evenimentul a fost prilejuit de cinstirea unuia dintre cele trei hramuri ale bisericii bucurestene, al carei paroh este Pr. Gavrila Nicolae.


Vezi inregistrarea video: LIVE: Slujba Sfintei Liturghii Arhieresti - Sf. Antonie de la Iezerul Valcii - PS Parinte Timotei

Transmisiunea in direct a Slujbei oficiata la Sarbatoarea Sfantului Antonie de la Iezerul Vlcea, din Biserica Sfantul Antonie - Titan, a inceput in jurul orei 9:00, la invitatia clericilor slujitori, si a putut fi urmarita atat in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe ( www.lacasuriortodoxe.ro si www.lonews.ro ), cat si in cele ale retelelor web ale partenerilor nostri: Episcopia Sloboziei si Calarasilor www.sf-esc.ro (in paginile tuturor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie) si Arhiepiscopia de Alba Iulia www.reintregirea.ro (in paginile tuturor protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din eparhie).

Mai multe despre evenimentul desfasurat in Biserica din Titan, puteti afla accesand articolul: Sfantul Antonie de la Iezerul Valcea: LIVE VIDEO, FOTO 2017 - transmisiune in direct

De asemenea, un alt reportaj realizat cu ocazia hramului Bisericii Sfantul Antonie din Bucuresti, gasiti accesand articolul: Hramul Bisericii „Sfantul Antonie”-Titan [ https://lacasuriortodoxe.ro/video-noutati/87716-hramul-bisericii-sfantul-antonie-titan.html ]

Inregistrarea video a transmisiunii in direct din Biserica Sfantul Cuvios Antonie din Titan, Bucuresti, poate fi urmarita in playerul de mai jos:


VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Sfantul Antonie de la Iezeru Valcea, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Sfantul Antonie de la Iezeru Valcea.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...