LONews / Media & Cinema
Pe aceasta pagina poti urmari LIVE video in direct transmisiunea slujbei oficiate la Sarbatoarea Sfintei Parascheva, din mai multe lacasuri ortodoxe cu acest hram, simultan, pe mai multe canale tv.

Sfanta Parascheva - slujba LIVE la zi de mare sarbatoare, transmisa video in direct

13-10-2017 13:12:20
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Maine, 14 octombrie 2017, in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si ale Serviciului de presa specializat LONews al acesteia, veti putea urmari in direct transmisiunea LIVE a slujbelor oficiate la Sarbatoarea Sfintei Maicii noastre Cuvioase Parascheva.

Transmisiunile in direct, intrucat vor fi mai multe la numar, din mai multe locatii diferite, vor surprinde momente de sarbatoare din mai multe zone ale tarii si din mai multe sfinte lacasuri ortodoxe din tara si strainatate, unele dintre acestea aflate la mare zi de hram: Iasi - Catedrala Mitropolitana (zi de hram), Bucuresti, Urziceni, Torino - Biserica Sfanta Cuvioasa Parascheva (zi de hram), Paris.

Sfanta Parascheva LIVE - slujba la zi de mare sarbatoare, transmisa video in direct

Transmisiunile in direct LIVE video vor putea fi urmarite in cadrul aceluiasi player TV Lacasuri Ortodoxe, pe mai multe canale diferite, simultan.

Playerul TV se afla amplasat atat in paginile http:://www.lacasuriortodoxe.ro/canale-tv, cat si in toate paginile www.lonews.ro , in playerul video TV Lacasuri Ortodoxe - LIVE (in direct) amplasat pe acestea.

De asemenea, transmisiunile in direct la Sarabatoarea Sfintei Parascheva (LIVE) vor putea fi urmarite in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ( www.sf-esc.ro ) cat si in cele ale Arhiepiscopiei de Alba ( www.reintregirea.ro ), in cadrul aceluiasi player LIVE TV Lacasuri Ortodoxe.

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Sfânta Cuvioasă Maică Parascheva de la Iași, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Sfânta Cuvioasă Maică Parascheva de la Iași.

Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Program TV

Ce mai caută lumea...