„Informatii din lumea reala, despre care altii te dezinformeaza. Situatia lumii, la un anumit moment dat, nu este nimic altceva decat reflectia raportarii ei, din acel moment, la Dumnezeu.” (KSLCatalin)
INFO LINE
Sarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala EpiscopalaSarbatoare in Giurgiu - TRANSMISIUNE IN DIRECT din noua Catedrala Episcopala
PROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVEPROCESIUNE IN SLOBOZIA, transmisa in direct - astazi, de la ora 14:00. Alte evenimente LIVE
Icoana de la Agapia Noua vine in Slobozia: miercuri, 19 apr. - Procesiune cu "POVATUITOAREA", in tot orasul
NOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale videoNOUTATI VIDEO ortodoxe - Lumina Sfanta Ierusalim 2017 si Slujba Invierii. Alte materiale video
SLUJBA INVIERII - 2017 - LIVE. Video in direct, din peste 50 de biserici ortodoxe
Lumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in directLumina Sfanta Ierusalim Live 2017 – Mormantul Sfant Transmisiune video in direct
PROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxePROHODUL DOMNULUI - transmisiune in direct. In aceasta seara, LIVE din mai multe biserici ortodoxe
Duminica Tomei: inchinare la moastele Sfantului Toma Apostolul si ale Sfintei Ecaterina
De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)De Pasti, Familia Regala va sarbatori alaturi de IPS Andrei (Cluj) si IPS Varsanufie (Ramnic)
Slujba Invierii la Biserica Bezded si programul de Pasti 2017 al MUZEULUI ASTRA Sibiu
CALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebitaCALATORIA - 17.500 de kilometri si sute de obiecte de valoare etnografica deosebita
LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)LACRIMA - Simtire din Paresimi (o metanie, de KSLCatalin)
mai multe stiri

FRUMOASA SI BESTIA- o scena gay din noul film Disney naste controverse


30-03-2017 15:00:27 - Redactia Stiri - Media & Cinema
Un cinematograf drive-in dintr-un orășel din Alabama (SUA) a anunțat că nu va proiecta viitorul film Disney "Frumoasa și bestia", deoarece filmul include un „moment homosexual (gay)“ sau ceva de acest gen. Mesajul explică faptul că decizia proprietarilor a fost motivată de credința lor creștină.

„Cu mare tristețe le transmit cliențilori noștri că nu vom proiecta "Frumoasa și Bestia" la Henagar Drive, când va aparea“, se poate citi intr-un mesaj pe pagina de Facebook a proprietarilor afacerii.
„Atunci când companiile ne forteaza încontinuu cu opiniile lor, trebuie să luam poziție. Cu toții facem alegeri și noi am facut-o pe a noastra“.

Mesajul explică, apoi, faptul că decizia se datoreaza faptului că filmul include o pretinsa scena homo. Potrivit regizorului filmului, Bill Condon, personajul LeFou este descris ca fiind homosexual și are „un moment frumos, exclusiv, homosexual“.

„LeFou este cineva care într-o zi vrea să fie Gaston și în altă zi vrea să-l sărute pe Gaston“, a explicat Condon, pentru New York Times. 
„El este confuz cu privire la ceea ce vrea. E cineva care isi da doar seama că are aceste sentimente“.

Nu este clar ce "moment gay" include exact filmul lansat în Statele Unite ale Americii in aceasta luna.

Mesajul Henagar Drive mai aminteste: „Dacă nu ii putem lua pe nepoata noastra de 11 ani si pe nepotul nostru de 8 ani sa vada un film, atunci mai bine ne lasam de afaceri. Dacă nu pot 'sta' la un film cu Dumnezeu sau Iisus langa mine, atunci nu avem nici de ce-l proiecta".

„Știu că vor exista unii care nu vor fi de acord cu această decizie. Este in regula. Suntem în primul rând creștini. Noi nu vom face compromisuri despre ceea ce ne învață Biblia".

„Vom continua să proiectam filme orientate pe familie, astfel încât să poata veni oricine liber, să vadă filme sănătoase, fără sa-si faca griji ca va da peste chestiuni legate de sex, nuditate, homosexualitate și limbaj vulgar".

Postarea mesajului proprietarilor cinematografului atinsese, in doar cateva zile, peste 2000 de 'share-uri' si în jur de 4000 de reacții pozitive - cu 1000 de reacții negative. Comentariile au fost atat negative, cat si pozitive.

„Locul de muncă se supune si el valorilor creștine!“, spune un comentator pozitiv. „Este minunat sa vezi cum proprietarii unei afaceri Il pun pe Dumnezeu înaintea corectitudinii politice“.

Un comentariu negativ aminteste: „Tineti-o tot asa si, probabil, ii veti depasi pe cei cu magazinul de torturi!“ [care au refuzat sa realizeze un tort pentru o pereche gay - vezi ARHIVA]
LONews
TV LACASURI ORTODOXEPROGRAM TV (pot surveni modificari):
RECOMANDA ACEASTA PAGINA
LOCATIE: HENAGAR, ALABAMA, SUA

MEDIA & CINEMA

ULTIMELE STIRI

Sfantul Mormant
Dezvaluiri recente ale expertilor - Mormantul Sfant

Sfantul Mormant - Dezvaluiri recente ale expertilor

Athos - 1000 de ani de Monahism Rusesc
Informatii legate de evenimentele speciale.

1000 de ani de Monahism Rusesc - Muntele Athos

Sfantul si Marele Sinod Panortodox
Informatii legate de desfasurarea Sfantului Sinod.


Meteo
Afla prognoza pe urmatoarele 5 zile, de la specialisti.


Sansa Ta!
Stop discriminarii majoritatii! E Sansa Ta!