Atat EPISCOPUL HUSILOR, cat si seminaristul, sustin ca totul este o inscenare. Seminaristul a fost intervievat si a acuzat trucarea filmului. Afla tot

EPISCOPUL HUSILOR. Seminaristul care apare in cadru sustine si el ca totul este o inscenare

24-07-2017 12:19:10
Distribuie: 
Abonează-te la newsletter-ul LONews!
Seminaristul care apare in "filmul" pe baza caruia a fost acuzat Preasfintitul Parinte Corneliu (Birladeanul), Episcop ortodox al Husilor, sustine si el, asemenea Ierarhului, ca filmul nu este nimic altceva decat o inscenare.

Citeste si: Episcopul Husilor - EXPERTIZA TEHNICA, surprize si suspiciuni

Informatia a fost data de PRO TV, care aminteste, de asemenea, ca fostul seminarist care apare in cadru, a declarat ca nu poate sti cine a inscenat toate acestea si pe cine vizeza inscenarea.

EPISCOPUL HUSILOR: seminaristul sustine si el ca filmul este o inscenare

Mai mult decat atat, barbatul care in filmul - despre care ambele personaje care apar sustin ca este trucat - apare in postura de seminarist, este prezentat de PRO TV ca avand deja copii - o nepotrivire cu o persoana care sa aiba cumva inclinatii spre relatii homosexuale. 


Barbatul intervievat, conform aceleiasi surse, in prezent este preot, si a fost asteptat de cei care au incercat sa-i ia interviul, la usile bisericii in care a slujit la Sarbatoarea Sfantului Ilie.


EPISCOPUL HUSILOR: seminaristul sustine si el ca filmul este o inscenare

Intrucat preotul a refuzat sa raspunda intrebarilor, filmul realizat cu aceasta ocazie, care il viza direct, se rezuma la doar 7 secunde, timp in care acesta permanent a acuzat trucarea "inregistrarii" video.


De asemenea, tot la adresa preotului actual, o enoriasa, intervievata de acelasi post de televiziune, sustinea, conform inregistrarii video publicate: "Nu cred! Nu cred asa ceva! Nu are nicio vi...iina!". 


Intre timp, site-ul Vremea Noua a sugerat ca Episcopul Husilor ar fi parasit tara, indreptandu-se cel mai probabil catre Viena, publicatia in cauza sustinand ca ar fi facut acest lucru "lovindu-se de vehementa cu care membrii Sinodului au tratat cazul sau, dar si de faptul ca deja s-a inceput inlaturarea sa, prin oprirea de la slujire". Stirea a fost preluata si in restul presei, iar ulterior s-a facut mentiunea ca de fapt este vorba despre plecarea sa in concediu. (LONews)

VEZI TOT DOSARUL deschis pe tema: Episcopul Corneliu al Husilor, care contine absolut toate articolele, discutiile si update-urile aparute despre Episcopul Corneliu al Husilor.

Distribuie: 
Din aceeasi categorie:
Vezi toate stirile
LIVE TV Lacasuri Ortodoxe
Pentru a viziona transmisiunea dorită, alegeţi unul din canalele afişate pe player.
Program TV